شنبه, ۲۴ خرداد, ۱۴۰۴ / 14 June, 2025
مجله ویستا
تکنولوژی زیتون و فرآوردههای آن: شرایط کاشت و احداث باغ، روشهای برداشت، ارزش غذایی میوه و روغن زیتون ...
تاریخ نشر : ۸۴۱۰۲۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۹-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۶۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
در این کتاب، مسائل زراعی، غذایی، دارویی، شیمیایی، و تغذیهای میوه و روغن زیتون بررسی گردیده است. بر این اساس، نخست، تاریخچه، جایگاه تولید، و مصرف میوه و روغن زیتون در جهان و ایران و نیز ارزش غذایی، دارویی، و صنعتی، خصوصیات، ارقام، شرایط اقلیمی کاشت و روش احداث باغ زیتون و آفات آن توضیح داده شده و سپس به ترکیب میوه زیتون و تغییرات فیزیولوژیک آن در طی رسیدن، باردهی، زمان مناسب چیدن و روشهای مختلف برداشت اعم از سنتی و مکانیزه اشاراتی شده است. نیز عملیات پس از برداشت، تکنولوژی استخراج روغن زیتون و شرایط بستهبندی، نگهداری و برچسبگذاری آن بیان گردیده، همچنین اطلاعاتی در باب ترکیبات روغن زیتون کیفیت روغن زیتون و عوامل موثر بر آن، طبقهبندی و ویژگیهای انواع روغن زیتون بر اساس استانداردهای جهانی و ملی و نیز آزمایشهای تعیین خواص، تقلبات و کیفیت روغن زیتون مطرح شده است. افزون بر این، اصول فراورش کنسرو زیتون و تولید انواع کنسرو زیتون در جهان و ایران و روشهای آزمون آن تشریح گردیده و در پایان خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، قند، و فشار خون به همراه 70 نسخهی شفابخش بازگو شده است.
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۹-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۶۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
در این کتاب، مسائل زراعی، غذایی، دارویی، شیمیایی، و تغذیهای میوه و روغن زیتون بررسی گردیده است. بر این اساس، نخست، تاریخچه، جایگاه تولید، و مصرف میوه و روغن زیتون در جهان و ایران و نیز ارزش غذایی، دارویی، و صنعتی، خصوصیات، ارقام، شرایط اقلیمی کاشت و روش احداث باغ زیتون و آفات آن توضیح داده شده و سپس به ترکیب میوه زیتون و تغییرات فیزیولوژیک آن در طی رسیدن، باردهی، زمان مناسب چیدن و روشهای مختلف برداشت اعم از سنتی و مکانیزه اشاراتی شده است. نیز عملیات پس از برداشت، تکنولوژی استخراج روغن زیتون و شرایط بستهبندی، نگهداری و برچسبگذاری آن بیان گردیده، همچنین اطلاعاتی در باب ترکیبات روغن زیتون کیفیت روغن زیتون و عوامل موثر بر آن، طبقهبندی و ویژگیهای انواع روغن زیتون بر اساس استانداردهای جهانی و ملی و نیز آزمایشهای تعیین خواص، تقلبات و کیفیت روغن زیتون مطرح شده است. افزون بر این، اصول فراورش کنسرو زیتون و تولید انواع کنسرو زیتون در جهان و ایران و روشهای آزمون آن تشریح گردیده و در پایان خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، قند، و فشار خون به همراه 70 نسخهی شفابخش بازگو شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست