شنبه, ۱۲ آبان, ۱۴۰۳ / 2 November, 2024
مجله ویستا
احمدینژاد فرزند راستین امام؛ آماج هجمههای شاهسلطانحسینی
● برداشت اول: تکرار کلام امام؛ یا علی گفتیم و عشق آغاز شد...
چشمهای تمام دنیا به ایران و رئیس جمهور ناشناخته اش دوخته شده است. امپراطوری رسانه ای غرب مدتهاست در یک آماده باش کامل به سر می برد تا در اولین فرصت مناسب ضرب شستی محکم به احمدی نژاد تازه کار! بزند. جهان استکبار خطر او را به خوبی حس کرده است، او در یکی از رقابتی ترین انتخاباتهای بعد از انقلاب اسلامی، تنها کسی بود که در شعارها و رفتارهای انتخاباتی اش رنگی از شرمندگی و توبه از آرمانهای انقلاب را بروز نداد. او کلام امام را تکرار می کرد و به قول دیگران او سالهاست در تاریخ جا مانده و هنوز در حال و هوای ۵۷ سیر می کند و چه جرمی بالاتر از تکرار کلام امام و آرمان انقلاب اسلامی.
هنوز ۴ ماه بیشتر نگذشته بود که روز موعود فرا رسید و فرمان حمله سراسری، داخلی و خارجی صادر شد. تیتر همه رسانه های دنیا جمله ای از احمدی نژاد بود که در میان دانش آموزان در همایش جهان بدون صهیونیزم عنوان شده بود: «اسرائیل غده سرطانی است و باید از صحنه روزگار و نقشه جهان محو شود.»
● برداشت دوم: هویدا شدن آثاراستحاله ۱۶ ساله، در جبهه خودی
هجوم تهدیدها و ناسزاهای خارجی با سیل حملات و تهمت ها و زخم زبانهای "انقلابیون دیروز و توبه نموده و شرمنده های امروز" داخلی آنچنان فضا را سنگین و رعب آور نمود که هیچ کس حتی حاضر نشد بگوید این کلام آشنا کلام او نیست این کلام کسی است که روزگاری مرادمان بود و امروز شما می خواهید در موزه...
هنوز غربت آن روز را به خاطر دارم که دکتر با مظلومیت می گفت: " انقلابی ترین آدمهایی که شما اصلاً باورتان نمی شود، با پوزخند می گفتند اشتباهی است که صورت گرفته بایست سریع آن را جمع کنیم و باید حرفتان را یک جوری سریع پس بگیرید." آن روز به اینجای صحبت که رسید، آهی کشید و گفت "نمی دانید چقدر کلمات تحقیر آمیز و اهانت آمیز از چه کسانی شنیدم."
کلام امام خیلی غریب شده بود، حتی در میان دانشجویان که همیشه استکبارستیز بودند، حتی در میان نخبگان حزب اللهی حتی... مدام روزنامه ها و سایت های مختلف را رصد می کردم، به امید یک روزنه امید. نمی دانم چرا فرزندان روح الله او را که تنها جرمش تکرار کلام روح الله بود را تنها گذاشته بودند، تنها در وسط هجمه های خارجی و توبه کنندگان داخلی. حتی یک بیانیه حتی یک مصاحبه حتی...
● برداشت سوم: مواضع و برنامه های شاه سلطان حسین ها، برای آینده انقلاب
در استحاله یک انقلاب و یک آرمان اول باید گروهی هنجارشکنی کنند، زیر سؤال ببرند و افق دیگری را نشان دهند. سپس باید این کار عمومی تر شده و تبدیل به رویه شود و رویه ها همواره به قانون نانوشته بدل می گردند و فرهنگ غالب. و در نهایت آرام آرام باید در جایگاه قانون رسمی کشور بنشینند...
در این قسمت، تنها به ذکر فرازهایی از قانون رسمی کشور و از مهمترین سندهای بالا دستی تقنین کشور که به صورت رسمی در دوره اصلاحات تهیه و تدوین شده (مبانی برنامه چهارم توسعه) اکتفا می کنیم، شما علت جبهه گیری های وسیع داخلی را در برابر تکرار کلام از سوی فرزند او می توانید در لابلای اصول و مبانی این برنامه بازخوانی نمایید:
۱) «امروزه بر همه مسئولین جمهوری اسلامی ایران اثبات شده است که کشورمان در تقابل با قدرت امریکا و اسرائیل، با حالت انزوا و صرفاً متکی بر خود، قادر نخواهد بود، مسائلی از قبیل فقر، بیکاری، عدم توسعه، عدم تولید، عدم صادرات و... را حل نماید. حل این معضلات در همه جهان با اتصال به اقتصاد جهانی و بهره برداری از سرمایه گذاری و تکنولوژی خارجی، مقدور و ممکن می باشد و لذا این عامل مهم در برنامه چهارم توسعه بایستی به دقت مورد مداقه قرار گیرد و جایگاه آن به وضوح برای جهانیان و سرمایه گذاران خارجی روشن گردد.» (کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سال ۸۳)
۲) «ایران باید ذاتاً طرفدار تغییر وضع موجود خود در قالب حفظ وضع موجود بین المللی باشد. تعارض گری ستیزجویانه! به انحطاط ایران دامن خواهد زد» (کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سال ۸۳)
۳) «سالهاست که جمهوری اسلامی ایران با فرض تعارض اصلی با امریکا، به دنبال شریک استراتژیک در جهان می باشد. ابتدا مستضعفین و مسلمین، سپس کوبا، ویتنام و کره شمالی و بعداً چین و روسیه و نهایتاً اروپا و فرانسه به عنوان مؤتلفه های قدرت ایران جهت مقابله با امریکا و اسرائیل انتخاب شدند. تجربه بیش از ۲ دهه نشان داده است هیچ شریکی در میان قدرت های درجه دوم نظیر اروپا، روسیه، چین و ژاپن حاضر نخواهند بود در وضعیت حاضر شریک استراتژیک جمهوری اسلامی شوند. رمز این گمشده را بالاخره در یکی از برنامه های توسعه ای پنج ساله باید به درستی نگریست و از چرخش در دور باطل پرهیز کرد» (کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سال ۸۳)
۴) «در جمهوری اسلامی ایران هر گاه تصمیم گرفته شده که برنامه توسعه ای تدوین و نگارش نمایند، همه رؤیاپردازان!رمانتیک! و یا بنیادگرایان! بلافاصله، یا به یاد آرمان های خیالی! درازمدت افتاده و یا به ستیز داخلی- منطقه ای- بین المللی روی آورده اند و تلاش نموده اند مقولاتی نظیر مبارزه با غرب!، مبارزه با امریکا!، نابودی اسرائیل!، جهانی بودن قدرت جمهوری اسلامی، ضد هژمونی بودن جمهوری اسلامی و غیره را در برنامه بگنجانند و از این رو، برنامه تبدیل به شیر بی یال و دمی گشته که کارایی پایین تر از قدرت منطقه ای را پیدا کرده است به رغم آرزوهای رمانتیک ملی، اسلامی و یا اسطوره ای که نخبگان سیاسی یک سده اخیر ایران از خود بروز داده اند، بررسی توان بالفعل و بالقوه امروز ایران حاکی از این است که طی ۲۰ سال آینده، ایران حداکثر بتواند به بازیگری مؤثر در سطح مدیریت هژمونیک منطقه تبدیل شود اگرچه رهبران سیاسی ایران به طور کمابیش گسترده ای در گذشته و حال، در صدد ظاهر شدن در نقشی فرامنطقه ای بوده اند اما دستاوردهای ایران در افغانستان، بوسنی، سودان، عراق، فلسطین و لبنان، عمدتاً از افزایش هزینه های تعامل تا فرصت برای کشور حکایت داشته است» (کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سال ۸۳)
۵) «بازبینی موضع گیری های رهبران عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران از هفته آخر اردیبهشت تا دهم خرداد ۱۳۸۲ نشان می دهد که از منظر بازیگران اصلی و حتی فرعی بین المللی، ایران به عنوان بازیگری متعرض! و تعارض جو! مطرح است. بازتاب این نگرش در کلیه عرصه های زندگی اجتماعی- سیاسی ایران و حتی در حوزه رد درخواست ویزای شهروندان ایرانی به کشورهای اسلامی منطقه نیز متجلی است»(کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سال ۸۳)
- و بر طبق چنین اصول و نگاهی بود که شورای امنیت دوره آقای حسن روحانی طی یک مصوبه رسمی موضع گیری رئیس جمهور را در رابطه با اسرائیل غدغن نموده بود!
شما می توانید آثار و عمق نفوذ چنین نگاهی را نسبت به امام و انقلاب در کلام آقای هاشمی رفسنجانی نیز مشاهده کنید همو که امروز پس از سالها مبارزه برای انقلاب اسلامی بسیار از دموکراسی می گوید و نگران وضعیت دموکراسی در کشور است:
- چیزی که در این مدت به دست آوردیم این بود که کشور ما خوشبختانه با عبور از مرحله احساسی و عاطفی انقلاب (منظور دوران طلایی امام) وارد مرحله عقلانیت و خردمندی شده است. جامعه ای که عقل را بر احساس ترجیح داده، دیگر نمی تواند افراطی باشد و عقب گرد کند! (هاشمی رفسنجانی در دیدار با کمیته فرهنگیان ستاد انتخاباتی انتخابات نهم)
نمی خواهم خیلی به بازگویی مواضع دوستان در واکنش به تکرار کلام امام توسط فرزند او که جز ملال چیزی به همراه ندارد، بپردازم. مرور "سکوت و یا مواضع" افراد مدعی انقلابی گری که این روزها تعدادیشان دولت را در برخی محافل در قضیه غزه به کمکاری متهم کردند با شما... فقط به نقل سخنان آقای محتشمی پور که ضد اسرائیلی ترین فرد اصلاح طلبان بود و آقای خاتمی رئیس جمهور سابق اکتفا می کنم.
- سخنی که امام زده بود از موضع یک رهبر معنوی زده بود ولی چون احمدی نژاد یک مسئول دولتی است نباید این حرف را می زد! (محتشمی پور دبیرکل جمعیت حمایت از انتفاضه فلسطین)
- نباید حرفی بزنیم که مشکلات اقتصادی و سیاسی ایجاد کند. حرف هایی نزنیم که در دنیا صدها مشکل برای خود به وجود آوریم (سید محمدخاتمی رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی ایران)
● برداشت چهارم: کنفرانس سران کشورهای اسلامی و آغاز کابوسهای دشمنان
غرب از انعکاس وسیع و تهدیدهای عجیب که حتی به تیم ملی فوتبال و... نیز کشیده شد به دنبال یک چیز بود؛ انفعال.
هرچند بسیاری در داخل منفعل شده بودند اما احمدی نژاد در سکوت و آرامش به سر می برد، آرامشی قبل از طوفان. آنان به تصور درستی تدبیرشان همان اشتباهی را مرتکب شدند که در برابر امام کرده بودند. احمدی نژاد ناشناخته جذابترین و پرمخاطب ترین و جنجالی ترین چهره رسانه ای دنیا شده بود و دشمن ناخواسته همه تریبون ها و بلندگوهای خود را در اختیار فرزند امام قرار داده بود. احمدی نژاد برخلاف برخی سیاستمداران کم بینش داخلی رسانه را خوب می شناخت، بینشان رقابت ایجاد می کرد و با شجاعت حرف های جذاب انقلاب را می زد او می گفت: " طوری بین رسانه هایشان رقابت ایجاد شده که همه تریبون هایشان ماههاست پشت درب منتظر ۵ دقیقه وقت برای انعکاس کلام انقلاب هستند."
در غرب عده ای گوشزد می کردند که نبایست با او چنین برخوردی شده و کلامش اینچنین انعکاس یابد. تردیدهایی به وجود امده بود که آیا براستی بیان محو اسرائیل سهو لسان و ناشی از کم تجربگی او بوده است یا خیر؟
از طرف دیگر ترس و تردیدهایی نیز بر دلشان افتاده بود که نکند این یک نوع دیپلماسی و استراتژی جدید باشد و آنان با دست خود و در زمین احمدی نژاد بازی کرده باشند.
وقتی احمدی نژاد در کنفرانس سران کشورهای اسلامی در مکه مکرمه بحث هولوکاست را مطرح نمود و اساس فلسفه تاسیس رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد و پیشنهاد کرد در آلمان و کانادا و... این رژیم تاسیس شود، رسانه ها و تحلیلگران غربی آنقدر عصبانی شده بودند که کنترل خود را از دست دادند. از طرفی فهمیدند بیان کلام محو اسرائیل سهو لسان نبوده و به رغم تلاشهای ۱۶ ساله خود یک استراتژی جدید از سوی ایران شکل گرفته و از طرف دیگر حس می کردند بد طوری تحقیر شده اند و روی دستشان خورده است.
احمدی نژاد خلاء سرخوردگی و تحقیر طولانی مدت دنیای اسلام ناشی از رهبران بی لیاقت و ترسو را هدف قرار داده بود، و جالب است که از میان همه القاب، مومنین سراسر دنیا او را "محمود شجاع" نام نهادند.
دیگر او چهره محبوب جهان اسلام شده بود. و قدرت ایران تا عمق استراتژیک دلهای مسلمانان گسترش یافته بود.
در همان حال در داخل عده ای طرح بی کفایتی رئیس جمهور را در مجلس پیگیری می کردند و بسیاری به مقابله با این صحبت ها (تکرار کلام امام) برخواستند و مدام از عقلانیت داد سخن می دادند و فریاد می زدند که چرا کشور را بسمت جنگ سوق می دهید.حتی دبیر جدید شورای امنیت وقت طرح این موارد (هولوکاست) را به باز شدن جبهه جدید در کوران بحث هسته ای تعبیر نمود و خلاف عقلانیت. اما احمدی نژاد تنها کسی بود که توانست با بصیرت و عقلانیت الهی سایه منحوس جنگ و ادبیات تهدید دائمی دشمنان به حمله نظامی را تا سالیان سال از مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی دور نموده و دامنه بحران و چالش را به داخل جغرافیای دشمن انتقال دهد و براستی همین یک دستاورد شایسته تقدیر بیکران.
● برداشت پنجم: نظرسنجی ها و غافلگیری شیرین الهی
روح جدیدی در منطقه از امید به مقاومت و یاس از سازش بوجود آمده است. اما نظرسنجی ها تنها ۳۰ درصد کرسی های انتخابات مجلس فلسطین را متعلق به حماس می داند. هنوز دو هفته به انتخابات باقی مانده است. رئیس جمهور به سوریه سفر می کند و در آنجا با سران ده گروه فلسطینی دیدار می کند. مقبولیت و محبوبیت احمدی نژاد باعث می شود انسجام خوبی مابین گروههای فلسطینی شکل بگیرد. و در نهایت "احمدی نژاد محبوب مسلمانان و به خصوص فلسطینیان محب اهل بیت و حسین (ع) "، آرزو می کند مردم فلسطین به مقاومت رای دهند. این دیدار و صحبت های او انعکاس وسیعی در رسانه های غربی و عربی پیدا می کند.
و چند روز بعد حماس برخلاف پیش بینی ها با اختلاف آرای فراوان اکثریت مجلس را در دست می گیرد. تحلیلگران غربی با عصبانیت دخالت ایران و عملکرد احمدی نژاد را عامل پیروزی حماس می دانند. پیروزی که رهبری عزیز انقلاب از آن تعبیر به غافلگیری شیرین الهی کردند. اسرائیل طی واکنشی ابراز نگرانی نموده و می گوید "پرچم های ایران در دروازه های بیت المقدس به اهتزاز درآمده است."
● برداشت آخر: حجاریان؛ تلاش ۷۰ ساله برای بازگشت به نقطه گذشته
مجموعه عملکرد احمدی نژاد باعث احیاء تفکر و کلام امام و جذابیت یافتن دوباره و اثبات حقانیت گزینه مقاومت در سراسر جهان از فلسطین تا قلب کشورهای عربی از آمریکای لاتین تا آسیای شرقی و از اروپا تا دل آمریکا شد.
و ما امروز شاهدیم آثار تلاشهای ۱۶ ساله برای زیر سوال بردن "علت حمایت مردم ایران از فلسطین "و همچنین ترویج مرعوبیت و انفعال انقلاب اسلامی در برابر غرب و اسرائیل و همچنین آثار تلاشها برای محو کلام و تفکر امام از بین رفته و تو می بینی" راه درازی" از تهدید هفتگی و دائمی حمله اسرائیل به ایران و ترس از تکرار کلام امام تا وضعیت فعلی طی شده است. امروز به فضل خدا همه ایرانیان و سیاستمداران و... از محو اسرائیل می گویند و اسرائیل را کشوری کوچک در برابر عظمت ملت ایران می دانند و در این مسیر ایران خود را در کنار توده های میلیونی مردم سراسر جهان می بیند.
و چه خوب آقای حجاریان تئوریسین اصلاحات فضای فعلی کشور و جهان را ترسیم نمود آنجا که گفت: "طی این سه سال و چند ماه ایران به وضعی گرفتار آمده است که باید ۷۰ سالی کار کرد تا چرخ های خارج شده از ریل دوباره به وضع سابق به حرکت درآیند."
□□□
با جستجوی کوتاهی در سایت مقام معظم رهبری و بررسی جلسات رسمی رهبری معظم و صبور و بصیر انقلاب می بینید که ایشان از همان سال ۶۸ تاکنون جلسات منظم خود را با حماس و سایر گروههای مقاومت در سراسر دنیا داشته اند. علت و دلیل همه این برکات و بیداری اسلامی در سراسر دنیا بصیرت و مجاهدت ایشان در دوران غربت بوده است.و ذکر این سطور بیشتر بیانگر مظلومیت ایشان در طول سالیان گذشته است. اگر ولایت از ابتدا سربازی چون احمدی نژاد می داشت شاید کلام امام تاکنون محقق شده بود و امروز بایستی یادمان نرود چنین فضای آرمانی را مدیون ایثار و استقامت چه کسانی هستیم.
جعفر فرجی
منبع : رجا نیوز
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست