جمعه, ۱۱ فروردین, ۱۴۰۲ / 31 March, 2023
مجله ویستا
ژله بلوری

▪ پودر ژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری
▪ شكر: نصف پیمانه
▪ آب: یك پیمانه
▪ قالب به شكل دلخواه
● طرز تهیه:
ژلاتین را پا شكر، كمی آب در ظرفی بریزید و بهروش غیر مستقیم (قرار دادن روی آب جوش)حرارت دهید. آب و شكر را مخلوط كرده و كمیگرم كنید. داخل قالب را با كمی كره چرب نمایید.ژلاتین و شربت را با هم مخلوط كنید و در قالببریزید، سپس در یخچال قرار دهید تا خود رابگیرد. موقع سرو كردن، ژله را در ظرف مناسببرگردانید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
سایت جمارانسایت برترینهاسایت فرادیدسایت رکناسایت مجله شبکهخبرگزاری تسنیمخبرگزاری ایرناسایت سلام نوروزنامه شهروندسایت نورنیوز