شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

پخت و پز با گل کلم


پخت و پز با گل کلم
گل كلم یكی از سبزیجات فصل پاییز و زمستان است. این سبزی مقوی و سرشار از كلسیم را می‌توانید به صورت خام در انواع سالادها و یا پخته مصرف كنید. اگر قصد دارید گل كلم را در خوراك‌ها و غذاهای پختنی مصرف كنید فقط به خاطر داشته باشید كه از جوشاندن زیاد آن خودداری كنید زیرا گل كلم با چند جوش پخته و نرم می‌شود و پختن بیش از حد آن نه تنها موجب كم شدن خواص گل كلم می‌شود بلكه شكل ظاهری آن را نیز از بین می‌برد.
● سوپ گل كلم
▪ مواد لازم:
گل كلم، خرد شده به گل‌های كوچك ۷۵۰ گرم
آب مرغ سه چهارم لیتر
گوجه فرنگی، پوست گرفته و خرد شده ۲ عدد
پیاز، ریز خردشده ۱۷۵گرم
سیر، رنده شده ۴ حبه
ریحان خشك ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو یا سركه سفید ۵/۱قاشق سوپخوری
شوید خرد شده تازه یا جعفری خرد شده تازه ۲ قاشق سوپخوری
كره ۱۵ گرم
نمك و فلفل به اندازه كافی
حدود دو لیتر آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز به جوش بیاورید. گل كلم را در آب جوش بریزید و یك دقیقه بجوشانید و بلافاصله در یك آبكش خالی كنید تا به این ترتیب گل كلم كاملاً تمیز شود. آب مرغ را در ظرفی ریخته با گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ریحان روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را كم كنید و بگذارید سوپ به مدت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد. گل كلم را اضافه كنید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی كه گل كلم كمی ترد شود بجوشد. سپس دوباره حرارت اجاق را كاهش دهید و نمك و فلفل سوپ را به اندازه دلخواه اضافه كنید و بگذارید سوپ حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد. شوید یا جعفری، آبلیمو و كره را اضافه كنید و سوپ را سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید





سایت همشهری‌آنلاینسایر منابعروزنامه همشهریروزنامه تعادلروزنامه شهروندروزنامه ایرانسایت عصرایرانخبرگزاری ایرناسایت الفروزنامه شرق