شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

سوپ لوبیا


سوپ لوبیا
● مواد لازم
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک خرد شده
▪ دو حبه سیر
▪ سه فنجان کلم خرد شده
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد هویج خرد شده
▪ پنج فنجان آب مرغ
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
▪ یک چهارم فنجان برگ ریحان خرد شده
▪ یک چهارم فنجان کلم قرمز خرد شده
▪ دو عدد کدو خردشده
▪ دو قاشق مرباخوری نمک
● طرز تهیه
کمی روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و پیاز خرد شده را با سیر به آن اضافه کنید.
پس از پنج دقیقه کلم را با گوجه فرنگی، ساقه کرفس و هویج خرد شده به آن اضافه کرده و اجازه دهید، مواد برای ۱۰ دقیقه با هم تفت داده شده و نرم شوند.
سپس لوبیا چشم بلبلی را که از قبل پخته اید به مواد اضافه کرده و آب مرغ را با سیب زمینی و ریحان به آن بیفزایید و صبر کنید تا به جوش آید. زیر قابلمه را کم کرده و بگذارید مواد برای یک ساعت با هم بپزند. سپس کلم قرمز را با کدو و نمک اضافه کنید.

فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید





سایت اکوایرانسایت رویداد 24سایت برترینهاسایت دیدارنیوزسایت خبرآنلاینسایت مثلث آنلاینروزنامه آرمان ملیوبگردیخبرگزاری مهرسایت همشهری‌آنلاین