دوشنبه, ۳ تیر, ۱۳۹۸ / 24 June, 2019
مجله ویستا

مخلوط برنج


قارچ  :  ۴ عدد
برنج  :  ۲ فنجان
روغن کنجد  :  ۱ قاشق مربا خوری
پیاز  :  ۱ قاشق سوپخوری
سیر  :  ۱ عدد
زنجبیل  :  ۱ عدد
پیاز سبز  :  ۲ دانه
فلفل قرمز دلمه ای  :  ۱ عدد
ذرت کنسرو شده  :  ۰.۵ فنجان
خیار  :  ۴ عدد
نخود فرنگی  :  ۱۰۰ گرم
سس سویا  :  ۱ قاشق مربا خوری
روی قارچ‌های خشک آبجوش بریزید و درب کاسه را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آبکش کرده و سابقه آنها را جدا کنید و کلاهک قارچ‌ها را خرد کنید.
برنج را ۱۲ دقیقه بجوشانید تا نرم شده و آبکش کنید. روغن و روغن کنجد را در ماهی‌تابه گرم کرده و سیر، زنجبیل، پیازچه و فلفل‌ها را افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. قارچ‌ها، ذرت، خیار و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه به‌هم بزنید. سس سویا و سپس برنج را بیافزائید و به‌هم بزنید تا گرم شوند.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: زنجبیل را رنده کنید، پیاز چه را خرد کنید، فلفل دلمه‌ای قرمز را خرد کنید، نخود فرنگی را پوست بکنبد و خیارها را خرد کنید و دانه‌های آن را جدا کنید.
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها





خبرگزاری تسنیمروزنامه خراسانروزنامه دنیای اقتصادروزنامه سازندگیسایت خبرآنلاین