چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سوپ سرد هندی


پیاز  :  ۲ عدد
کری پاودر  :  ۱ قاشق مربا خوری
نارگیل  :   قدری
آب مرغ  :  ۵ فنجان
گوجه فرنگی  :  ۲ عدد
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
سیب  :  ۱ عدد
سیر  :  ۱ عدد
خامه  :  ۱ فنجان
لیمو ترش  :  ۱ عدد


پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید.
آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید.


همچنین مشاهده کنید