سه شنبه, ۲۴ مهر, ۱۴۰۳ / 15 October, 2024
مجله ویستا
خورش کاری
● مواد لازم:
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
▪ مرغ درشت: یك عدد
▪ پودر كاری: یك قاشق مرباخوری
▪ آلو بخارایی: ۱۵۰ گرم
▪ كشمش پلویی: ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا باید آلو بخارایی را در مقداری آب نیمگرم به مدت چند ساعت خیس كنید. سپس مرغ راتمیز كنید، بشویید و به قطعهقطعه كنید. آن گاه پیازرا خرد كنید و در روغن تفت دهید سپس نمك وفلفل به آن اضافه كنید و پودر كاری را روی آنبپاشید. پس از این مرحله یك لیوان آب روی آنبریزید و بگذارید به جوش بیاید، آنگاه آلوبخارایی را به موادتان اضافه كنید، پس از این كهمایهتان جوش آمد قطعات مرغ را هم اضافه كنیدو بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت یك ساعت ونیم الی دو ساعت بپزد.
در پایان زمان پخت، كشمش را كمی تفتدهید و روی خورش بریزید و با برنج میل كنید.
منبع : خانواده سبز
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست