پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ویتامین c (ث) در کاهش حساسیت مؤثر است


ویتامین c (ث) در کاهش حساسیت مؤثر است
عوامل بسیاری منجر به ایجاد حساسیت در افراد می شود و مصرف ویتامین c موجود در میوه هایی مانند مركبات و انار، به كاهش این حساسیتها كمك می كند.به گزارش خبرگزاری مهر، برخی موادغذایی پروتئینی شامل تخم مرغ، لوبیا و... به رغم مقوی بودن در برخی افراد علایم حساسیت را بروز می دهد.همچنین گرد و خاك و مصرف برخی داروها مانند كوتریموكسازول، پنی سیلین و لوازم آرایشی شیمیایی نیز در ایجاد حساسیت دخیل است. این واكنشهای حساسیتی می تواند به صورت خارش گلو و بینی، التهاب پوستی، حالت تهوع، كهیر، تنگی نفس و... بروز كند.
با توجه به این كه تغییر دوره ای در عادات غذایی، دوری از گرد و خاك و دقت در استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی در كاهش حساسیت نقش دارد، اما مصرف ویتامین c، چه به صورت میوه های تازه و چه قرصهای مكمل، در كاهش التهابات و حساسیتها مؤثر است. همچنین می توان با نظر پزشك متخصص از داروهای آنتی هیستامین و ستیریزین هم استفاده كرد اما با توجه به عوارضی چون خواب آلودگی و كاهش تمركز، مصرف خودسرانه آنها اصلاً توصیه نمی شود.
منبع : روزنامه قدس


همچنین مشاهده کنید