جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

دسرهلو یا زردآلو


دسرهلو یا زردآلو
● مواد لازم :
▪ پوره هلو یا زرد آلو یك لیوان ( هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد)
▪ پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری و یك قاشق چایخوری
▪ شكر دو قاشق سوپ خوری
▪ آب لیمو ترش یك قاشق مرباخوری
▪ خامه ساده یا ماست سفت یك سوم لیوان ( خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)
▪ آب كمپوت هلو یا زرد آلو سه قاشق سوپ خوری
▪ آب سه قاشق سوپ خوری
▪ كرم كاستارد یك لیوان سرخالی
● طرز تهیه
زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با كرم كاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.
● طرز تهیه كرم كاستارد:
▪ شیر ۲ پیمانه شیرینی پزی
▪ نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
▪ شكر نصف پیمانه
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط می كنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی شود. بعد از اینكه به غلظت رسید از روی حرارت بر می داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری كه تمایل داریم به آن اضافه می كنیم و هم می زنیم.بعد از سرد شدن در تهیه دسر استفاده می كنیم.


همچنین مشاهده کنید