جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

سوپ لپه


سوپ لپه
● مواد لازم :
▪ لپه یک پیمانه
▪ روغن دو و نیم پیمانه
▪ نمک یک قاشق مرباخوری
▪ آرد دو قاشق سوپخوری
▪ پیاز خرد شده یک عدد
▪ آب گوشت یا آب سبزی شش پیمانه
▪ نان سفید به مقدار دلخواه
● طرز تهیه :
لپه را یک روز قبل از پخت خیس میکنیم سپس با همان آب روی شعله ملایم گذاشته و میپزیم. از روغن و آرد و پیاز یک سس خیلی غلیظ قهوه ای درست کرده ، سس را به پوره لپه که پس از پخته شدن از الک رد کرده ایم اضافه میکنیم. آب سبزی یا آب گوشت را که آماده کرده ایم به آن اضافه میکنیم به طوریکه در حدود شش فنجان سوپ به دست آید. نمک و فلفل را به سوپ افزوده ، دو مرتبه کمی میپزیم. نان سفید را در روغن کمی سرخ کرده ، روی سوپ ریخته ، سرو میکنیم.
منبع : ترانه ها


همچنین مشاهده کنید