پنجشنبه, ۱۹ مهر, ۱۴۰۳ / 10 October, 2024
مجله ویستا

نــــان نخودچی


نــــان نخودچی
●مـــــواد لازم :
▪آرد نخودچی نرم :: ۳ پیمانه (معادل ۶۰۰ گرم)
▪پودر شكر :: ۱۵۰ گرم
▪روغن جامد :: دو قاشق چایخوری
▪هل كوبیده و خلال پسته :: مقداری
●طـــــرز تهیه :
پودر شكر و روغن را با همزن برقی می زنیم تا بصورت كرم درآید. هل و آرد نخودچی را هم در مایع ریخته و خوب ورز می دهیم تا خمیر چسبندگی پیدا كند. اگر خمیر چسبندگی پیدا نكرد میتوانید یكبار آنرا از چرخ گوشت رد كنید سپس خمیر را در كیسه نایلونی ریخته و میگذاریم به مدت بیست و چهار ساعت بماند این خمیر هرچه بیشتر بماند نتیجه كار بهتر خواهد شد خمیر را روی سطحی صاف به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با قالب مخصوص نان نخودچی قالب می زنیم بعد روی قالبها خلال پسته یا پودر پسته می ریزیم و آنها را در سینی می چینیم. سینی شیرینی را درون پنجره وسط فر قرار می دهیم كه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم. وقتی نان نخودچیها را از فر در می آوریم چون نرم است باید هفت الی هشت ساعت در محلی خنك بماند بعدا آنها را از درون سینی برداشته و در ظرف مورد نظر می چینیم .