پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

دلمه برگ مو با سس گوجه فرنگی


دلمه برگ مو با سس گوجه فرنگی
در این دلمه برنج با ماكارونی جایگزین شده است. برای طبخ دلمه با ماكارونی می توان از ماكارونی برنجی یا گندم استفاده كرد.
۱۲۰ گرم ماكارونی رشته ای ۱، قاشق سوپخوری روغن زیتون۷۵۰، گرم گوشت چرخ كرده گوسفند۱، عدد پیاز درشت (حدود ۲۰۰ گرم)، خردشده۲، حبه سیر كوبیده۲، قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، یك قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش،یك چهارم پیمانه آرد سفید (حدود ۳۵ گرم)،یك سوم پیمانه آب (۸۰ میلی لیتر)۲۰۰، گرم برگ مو.
برای سس گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون۱، عدد پیاز درشت خردشده۱، حبه سیر كوبیده۸۰۰، گرم گوجه فرنگی پوس گرفته و خردشده۱، قاشق سوپخوری برگ نعناع تازه.
ماكارونی را مطابق معمول آبكش كنید. قبل از ریختن ماكارونی در آب جوش آن را خرد كنید و در آب بریزید.
روغن را در تابه ای داغ كنید پیاز و سیر را اضافه كرده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت خوب سرخ شده و رنگ آن قهوه ای شود. زیره، رنده پوست لیموترش و آب را بیفزایید و بگذارید مخلوط به جوش آید و آب آن تبخیر شود. سپس ماكارونی را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا به طور یكنواخت مخلوط شوند. اگر از برگ موی تازه استفاده می كنید بهتر است آنها را چند دقیقه در آب جوش بجوشانید تا كمی نرم شوند اما اگر از برگ موی كنسرو شده در آب نمك استفاده می كنید برگ ها را قبل از مصرف با آب سرد خوب آبكش كنید.
وسط هر برگ یك قاشق از مخلوط گوشت را بریزید و آن را به صورت یك بقچه كوچك بپیچید و در كنار هم داخل یك ظرف پیركس بچینید. روغن مربوط به سس گوجه فرنگی را در ظرفی داغ كنید، پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس گوجه فرنگی را اضافه كنید بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا گوجه فرنگی پخته و نرم شود. برگ نعناع را اضافه كنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند سس را روی دلمه ها بریزید و روی ظرف پیركس را با یك قطعه كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر قرار دهید و بگذارید دلمه حدود نیم ساعت در فر با درجه متوسط بپزد سپس از فر خارج كرده و سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید