شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

ساندی شکلاتی


ساندی شکلاتی
● مواد لازم :
▪ بستنی شكلاتی : دو و یك دوم پیمانه
▪ كمپوت گیلاس بدون هسته : ۴۰۰گرم
▪ آرد ذرت : دو سوم پیمانه
▪ شكر: ۱ قاشق سوپخوری
▪ كیك شكلاتی : ۱۱۵گرم
▪ گیلاس تازه : ۸عدد
● طرز تهیه :
۱) كمپوت را آبكش كرده ، آرد ذرت را در ۲قاشق سوپخوری آب كمپوت حل كنید.
۲) بقیه آب كمپوت را در ماهی تابه ریخته تاجوش آید. مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه كرده و اندكی بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
۳) گیلاسها را اضافه كرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید.
۴) گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید،سپس به ترتیب از بستنی ، كیك شكلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود.
۵) در آخر با یك تكه كیك شكلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید