شنبه, ۱۶ فروردین, ۱۳۹۹ / 4 April, 2020

مجله ویستا

زرد آلو


زرد آلو
● کلیات گیاه شناسی
درخت زردآلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم بصورت وحشی در این مناطق می روید این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت .درخت زردآلو تا ارتفاع ۶ متر می رسد برگهای آن مانند قلب نوک تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است .میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان میرسد.هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و یبضی شکل است در داخل هتسه مغز آن قرار درد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد .
● ترکیبات شیمیایی:
در صد گرم زردآلوی بدون هسته مواد زیرموجود است :
مغز زردآلو دارای ۴۰% روغن ،مقداری پروتئین ، قند اسانس و ویتامین های A و C و B۱۷ کبالت می باشد . ویتامین B۱۷ که Laetrile و Pangamic acid پانگامیگ اسید نامیده می شودطبق تحقیقات دانشمندان ضد بیماری سرطان و معالج سرطان است واین ویتامین بصورت قرص در اروپا وجود داشته و مصرف می شود ولی متاسفانه فروش آن در کانادا قدغن است زیرا دری مقدار بسیار کمی سیانید می باشد
خواص داروئی:
● خواص درمانی زردآلو
▪ زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است.
▪ تصفیه کننده خون است.
▪ عروق را باز می کند .
▪ ملین است .
▪ بوی بد دهان را رفع می کند.
▪ تب بر است .
▪ بعلت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است .
▪ ورم مفاصل را برطرف می کند.
▪ ضد نرمی استخوان است .
▪ برای قلیایی کردن بدن مفید است خواص درمانی هسته وبرگ زردآلومغز هسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ و گل آن سرد و خشک است .
● خواص درمانی هسته وبرگ زردآلو
▪ مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است.
▪ روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند .
▪ روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است .
▪ روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است.
▪ روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.
▪ دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است .
▪ برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید .
● مضرات : زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . شاخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می سازد .
منبع : شبکه رشد

همچنین مشاهده کنید
 وبگردی


 از میان خبرها




سایت زومیتسایت انتخابسایت مشرقروزنامه ایرانروزنامه سازندگیخبرگزاری ایرناخبرگزاری ایسناروزنامه همشهریخبرگزاری صدا و سیماسایت مجله شبکه