شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

نکاتی در مورد استفاده از کلر در آب آشامیدنی مصرفی طیور


۱- از هیپوکلریت سدیم یا هیپوکلریت کلسیم جهت میکروب زدایی آب استفاده می کنند.
۲- میزان مناسب کلر ۵ تا ۱۰ ppm می باشد.
۳- آزمایش کیفیت آب باید هر سه ماه یکبار صورت گیرد.
۴- استفاده از کلر سبب کنترل بیماری هایی از قبیل کوکسیدیوز ، کلی باسیلوز و سالمونلوز که از طریق آب منتقل می گردند می شود.
۵- وجود کلر در آب از رشد قارچ نیز جلوگیری می کند.
۶ - کلر با اثر بر مواد مضر موجود در آب از قبیل نیتریت ، آهن، منگنز و سولفور سبب تبدیل آنها به ترکیباتی با سمیت بالا می گردد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران


همچنین مشاهده کنید