سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

گریپ فروت معجزه زمستانی


گریپ فروت معجزه زمستانی
گریپ فروت میوه‌ای است كه تقریباً ۴ هزار سال پیش در مالزی كاشته شد ولی تا قرن ۱۶ ناشناخته بود تا اینكه توسط اسپانیایی ها به همه جای دنیا برده شد. گریپ فروت سرشار از ویتامین ث و پتاسیم است و منبع غنی از اسید فولیك، آهن، كلسیم و سایر مواد معدنی به شمار می رود. ضمن اینكه پوست آن نیز دارای مقدار زیادی پكتین است كه در كاهش كلسترول بد LDL)) موثر است. در ۱۰۰گرم گریپ فروت به ترتیب ۳۲۵ گرم پتاسیم، ۲۵ میلی گرم فولات، ۱ میلی گرم آهن، ۱۱/۵ میلی گرم كلسیم و تنها ۱۳ گرم چربی یافت می‌شود. گریپ فروت خواص دارویی فوق‌العاده‌ای نیز دارد كه در اینجا به برخی از آنها اشاره می‌كنیم. مهمترین كاربرد گریپ فروت در درمان بیماری‌های قلبی است. به دلیل غنی بودن از بیوفلاونوئید نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی ایفا می‌كند. خوردن روزانه ۲ عدد گریپ فروت كلسترول خون را به طور متوسط ۱۰ درصد پایین آورده و احتمال بروز بیماری قلبی را تا حد بسیار زیادی كاهش می‌دهد. گریپ فروت تقویت كننده اشتها بوده، خون را تصفیه می‌كند، تمیزكننده بدن از سموم است، اختلالات مفصلی را بهبود می بخشد و مالیدن عصاره آن بر روی ریشه مو از ریزش مو جلوگیری می‌كند. گریپ فروت همچنین به دلیل میزان كالری پایین خاصیت فوق العاده ای در كاهش وزن دارد، ولی باید به خاطر داشت چون این میوه اسیدی است و ترشح اسید معده را بیشتر می‌كند حتماً باید قبل از غذا مصرف شود. این میوه زمستانی علاوه بر اینكه برای مثانه و كیسه صفراوی مفید است و مانع از بروز سنگ صفراوی می‌شود برای ایجاد یك خواب آرام و كافی در مبتلایان به اختلالات خواب نیز موثر خواهد بود. گریپ فروت همچنین برای مبتلایان به سرماخوردگی كه این روزها تعدادشان كم نیست، بهترین داروی خوراكی به شمار می‌رود. تب بر بوده و با دفع سموم از بدن بهبودی را سرعت می‌بخشد.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید