جمعه, ۳۰ فروردین, ۱۳۹۸ / 19 April, 2019
مجله ویستا

ماهی اوزون برون


ماهی اوزون برون
ماهی اوزون برون : ۲ کیلو
آب :  ۱.۵ لیتر
برگ بو : ۳ عدد
میخک : ۳ عدد
فلفل : ۳ عدد
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
سرکه : ۰.۲۵ فنجان
ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می‌گذاریم روی آتش تا جوش آید.شعله آتش را کم می‌کنیم و در قابلمه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملاً به خورد ماهی برود.از قابلمه بیرون آورده پوست آن را غلافی در می‌آوریم، گوشت آن را بدون تیغ بزرگ در دیس به دلخواه خود قرار می‌دهیم و می‌گذاریم سرد بشود.با مایونز سرد تزئین می‌کنیم و سرو می‌کنیم.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
 آگهی
آموزشگاه زبان های خارجی پردیسان
فروش آهن آلات ساختمانی با تضمین قیمت و کیفیت

فروش شترمرغ هچری تا 3 ماهه و مولد 09131007689 …
فروش جوجه بوقلمون بیوتی 1 روزه و 1 ماهه و …
باطری ساز سیار مکانیک سیار امداد خودرو شبانه …
تولید محتوی، اخبار و بولتنهای تخصصی
پرداخت paypal

سرخط خبرها

 از میان خبرها

 گزارش / تحلیل

آخرین اخبار سایت ارانیکو
آخرین اخبار سایت دیپلماسی ایرانی
آخرین اخبار سایت الف
آخرین اخبار سایت اقتصادنیوز
آخرین اخبار سایت انصاف نیوز