پنجشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۳۹۸ / 25 April, 2019
مجله ویستا

کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین


کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین
● مواد لازم:
▪ برنج: ۲ پیمانه؛
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ آب: به میزان لازم؛
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد؛
▪ نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ سرکه: به مقدار کافی؛
▪ شکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ نمک و زردچوبه: به میزان لازم؛
▪ روغن مایع: به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
برنج را با کمی آب نیم پز کرده و سپس پیاز رنده شده را همراه گوشت به برنج اضافه می کنیم. تخم مرغ، نعناع، نمک و زردچوبه را نیز به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.
از مواد به اندازۀ یک نارنگی کوچک برداشته و در دست به شکل کتلت درست می کنیم؛ ولی کتلت بزرگ و قطور. سپس آن ها را فقط در یک ردیف کف قابلمۀ مورد نظر چیده و روی آن ها شکر، سرکه، آب و کمی روغن می ریزیم و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم.
منبع : خانواده ما
همچنین مشاهده کنید
 آگهی
انجام پروژه برنامه نویسی
مرکز تافل زبان نگار، برگزار کننده آزمون تافل

نمایندگی سیم و کابل مشهد - مشهد صنعت
صندلی ماساژور
پرداخت paypal
بهترین آموزشگاه زبان کودکان در تهران
فروش جوجه بوقلمون بیوتی 1 روزه و 1 ماهه و …

سرخط خبرها

 از میان خبرها

 گزارش / تحلیل