چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سیر و پیاز دشمن سرطان


سیر و پیاز دشمن سرطان
تحقیقات دانشمندان موسسه تحقیقاتی داروشناسی ماریو نیگری میلان نشان می‌دهد، احتمال ابتلا به چند نوع سرطان در افرادی كه در رژیم غذایی خود از سیر و پیاز بیشتری استفاده می‌كنند كمتر است.
محققان ایتالیایی‌ ‌و سوییسی دریافتند، افراد مسنی كه مقدار بیشتری از سیر و پیاز استفاده می‌كنند كمتر در معرض خطر ابتلا به چند سرطان از جمله سرطان روده بزرگ، تخمدان و گلو قرار دارند.
نتایج این تحقیقات كه در مجله آمریكایی تغذیه بالینی منتشر شده است حاكی است در كشور چین عادات‌ ‌غذا خوردن بطور چشمگیری متفاوت است در این كشور مصرف سیر بسیار بیشتر است. یافته‌های اخیر نشان می‌دهند كه منفعت ضد سرطانی این سبزیجات شامل حال مردم‌ ‌كشورهای غربی نیز شده است‌. ‌مطالعات و آزمایشات انجام شده بر روی سلول‌های‌ ‌سرطانی حیوانات نشان داده‌است كه برخی تركیبات موجود در سیر و پیاز احتمالا از رشد‌ ‌تومورها جلوگیری می‌كند.
در مردان و زنانی كه در هفته هفت مرتبه و یا بیشتر پیاز‌ ‌می‌خورند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ كمتر از نصف افرادی است كه از خوردن این سبزیجات‌ ‌اجتناب می‌كنند. همچنین خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در افرادی كه سیر دوست دارند، یك چهارم‌ ‌افرادی است كه در رژیم غذایی خود سیر ندارند.
بر اساس این تحقیقات، سبزیجات نیز با كمتر شدن خطر ابتلا به سرطان‌های دهان،‌ ‌گلو، كلیه و تخمدان همراه است. این محققان به این نتیجه رسیده‌اند كه سیر و‌ ‌گوجه فرنگی احتمالا تاثیرات مشابه‌ای در مبارزه با سرطان دارند. كارشناسان به مردم توصیه كردند كه هر روز انواع میوه و سبزیجات مصرف‌ ‌كنند.
منبع : روزنامه سلامت


همچنین مشاهده کنید