پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ماکارونی با نخودفرنگی


سوپ ماکارونی با نخودفرنگی
۱۵ گرم ماكارونی ریز- دو قاشق غذاخوری روغن مایع گیاهی- یك دسته پیازچه- ۳۵۰ گرم نخودفرنگی- پنج فنجان آب مرغ- چهار قاشق غذاخوری خامه- نمك و فلفل به اندازه كافی- ۲۲۵ گرم گوشت ران گوساله
طرز تهیه: ۱- پس از پختن و در نهایت آبكش كردن ماكارونی ها آنها را دوباره درون قابلمه ای ریخته و با آب سرد پر كنید سپس آن را در گوشه ای بگذارید تا سرد شود. ۲- در ظرف دیگری كمی روغن مایع ریخته و پیازچه های خرد شده را داخل روغن به انداز ه ای تفت دهید تا نرم شود. سپس نخودفرنگی و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بر روی شعله كم اجاق گاز قرار دهید تا كم كم نخودفرنگی ها نیز بپزند این مدت زمان معمولاً یك ربع تا نیم ساعت است. ۳- پس از پخت كامل نخودفرنگی آن را به داخل مخلوط كن یا همان خردكن ریخته و مایه ای صاف و یكدست را ایجاد كنید. سپس دوباره به داخل قابلمه انتقال دهید. حال گوشت ران گوساله پخته شده را به صورت خلال های باریك بریده و به همراه ماكارونی ها به این مایه اضافه كنید. دو تا سه دقیقه آن را بر روی شعله اجاق گاز حرارت داده و نمك و فلفل را به میزان لازم به آن بیفزایید در پایان خامه را در سوپ ریخته و سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید