شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

شما برای تزئین یک مرغ کامل نیاز به چه مقار ظروف دارید؟


ابتدا مرغ را به آبلیمو و روغن زیتون آغشته می کنیم، مقداری گشنیز ، جعفری ، گردوی آسیاب شده و زرشک را در ماهیتابه تفت می دهیم و داخل شکم مرغ را از این مواد پر می کنیم. مرغ را سرخ کرده ، فقط گردن مرغ را جدا می کنیم. (چون از نظر بهداشتی درست نیست) . دو طرف تره فرنگی را می زنیم، داخل آب سرد قرار می دهیم از گوجه فرنگی ، گل کلم سرخ شده ، هویج ، سبزی ، لبو (پخته شده) ، ترب سفید ، لوبیای سبز پخته شده چیپس و خلال سیب زمینی برای تزئین استفاده می کنیم.
هویج هایی را که به شکل دایره است برای پاهای مرغ استفاده می کنیم. با لبوهای خلال شده گردن و بال مرغ را تزئین می کنیم. داخل ظرفی سبزی و جعفری می ریزیم و مرغ را داخل آن قرار می دهیم و ظرف را تزئین می کنیم. از لوبیای سبز در قسمت بالای سر مرغ و روی سبزیجات استفاده می کنیم.
گوجه فرنگی را به صورت ۷ و ۸ برش می زنیم، به دو نیمه تقسیم می کنیم و برای تزئین استفاده می کنیم برنج را نیز تزئین کرده و در کنار ظرف مرغ قرار می دهیم.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید