سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
چیپس و ژامبون
● مواد لازم:
▪ چیپس سیب زمینی : ۲۵۰ گرم ،
▪ ژامبون تنوری : ۲۵۰ گرم،
▪ پنیر پیتزای رنده شده : ۱۵۰ گرم،
▪ پودر اورگانو (آویشن) : کمی
● طرز تهیه:
در یک ظرف پیرکس (نسوز) یک لایه چیپس سیب زمینی بریزید روی آن را با ژامبون خرد شده پر کنید و روی همه مواد را کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید. مجددا چیپس سیب زمینی، ژامبون و باز هم پنیر پیتزا. سعی کنید از یک ظرف بزرگ استفاده کنید تا مواد شما بیشتر از دو لایه نشود. روی آخرین لایه پنیر بیشتری ریخته و در آخر آویشن را اضافه می کنیم. استفاده از چیپس ها طعم دار مثل چیپس فلفلی یا تنوری یا با طعم سیر ... این پیش غذا را خوش طعم تر می کند .حالا ظرف را در فر که قبلا گرم شده با حرارت ۱۲۰ درجه قرار دهید. دقت داشته باشید که برای این پیش غذا حرارت زیاد در مدت زمان زیادی لازم نیست بلافاصله که پنیرها کاملا آب شد شعله فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم تا پنیرهای روی ظرف کمی طلایی شود. پیش غذای ما آماده است فقط زود شروع به خوردن بکنید تا پنیرها سرد نشده این پیش غذا را باید داغ داغ سرو کنید .
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب
تهران هواشناسی سیل بارش باران شهرداری تهران پلیس فضای مجازی سلامت آتش سوزی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قتل
بانک مرکزی قیمت دلار ایران خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا دلار بورس مالیات تورم
کتاب ترانه علیدوستی رادیو سینمای ایران تلویزیون سریال حج سینما نمایشگاه کتاب تئاتر فیلم سینمایی معماری
سازمان سنجش دانش بنیان دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی بنیاد ملی نخبگان
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه روسیه آمریکا جنگ غزه چین ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال سپاهان لیگ برتر
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن همراه اول تبلیغات اپل تلگرام فناوری سامسونگ گوگل
پیری یبوست صبحانه فشار خون