چهارشنبه, ۲۳ آبان, ۱۴۰۳ / 13 November, 2024
مجله ویستا


'فن‌آوری کیک و کلوچه'


نویسنده : بنیون - ادموندبارونبمفورد - جی.اس.تی
مترجم : راست‌منش - سیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۴۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۷۱/ب۸۶ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۲۲-۹

در چاپ جدید 'فن‌آوری کیک و کلوچه 'دستورالعمل‌ها تعدیل و تنظیم شده و چارچوبی استاندارد نیز معرفی گردیده که نویسنده مقادیر به کار برده شده در دستورالعمل را به این شکل معرفی نموده است1 :ـ درصد آرد (مبنا قرار دادن آرد یا ماده خام عمده دیگر به عنوان عدد 100و بیان سایر مواد متشکل در ارتباط با آن)2 ;ـ مقیاس امپریال برای استفاده آمریکایی‌ها برحسب پوند و اونس3 ;ـ مقیاس متریک یعنی کیلوگرم .