شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

پیتزای دریایی


پیتزای دریایی
● مواد لازم:
▪ سه‌چهارم لیوان آرد
▪ یک قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر
▪ نصف قاشق چای‌خوری نمک
▪ یک‌‌سوم لیوان شیر
▪ دوقاشق سوپ‌خوری روغن مایع
▪ ۱۲۰ گرم پوره گوجه‌فرنگی
▪ یک قاشق مرباخوری رب گوجه‌فرنگی
▪ یک حبه سیرله شده
▪ یک قاشق چای‌خوری پودر ارگانو
▪ یک قاشق چای‌خوری پودر جعفری
▪ به میزان لازم نمک و فلفل
▪ سه‌چهارم لیوان میگو
▪ ۲-۳ عددزیتون سیاه یا سبز
▪ ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
▪ یک عدد کنسرو کیلکا
● طرز تهیه:
آرد، بکینگ‌پودر و نمک را داخل کاسه‌ای ریخته، شیر و روغن را اضافه می‌کنیم و به‌طور مرتب هم می‌زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می‌آوریم. روی خمیر پوشش کشیده و می‌گذاریم خمیر نیم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، سبزی‌های معطر و سیر را در ماهیتابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتیمتر پهن می‌کنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می‌پاشیم.فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید