جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

Crash Bandicoot: Mind over Mutant بی‌مزه‌ترین قهرمان بازی «کرش»


Crash Bandicoot: Mind over Mutant بی‌مزه‌ترین قهرمان بازی «کرش»
دکتر کورتکس یکبار دیگر بازگشته و همه جا را به هم ریخته است و تنها کرش بزرگ‌ می‌تواند این دکتر بدذات را متوقف کند و جلویش بایستد.
بازی Crash Bandicoot: Mind over Mutant از آن بازی‌های سری Crash نیست که تنها با قهرمان اصلی آن بازی کنید، بلکه هدف اصلی در Mind over Mutant کنترل شخصیت‌ها و موجودات متنوع بازی و استفاده از قدرت و مهارت آنها برای پشت‌سر گذاشتن موانع و خطر‌هاست. Mind over Mutant آغاز خوبی دارد؛ ابتدا چند صحنه سینمایی، همان تم کارتونی و مضحک بازی‌های قبلی را به یادتان می‌آورد.
همچنین در چند مرحله اول کاملا با پیچ و خم‌های کنترل بازی مانند پرش، کندن زمین و نحوه مبارزه آشنا می‌شویم، اما بازی کم‌کم وارد سراشیبی می‌شود.
بزرگ‌ترین مشکل MOM این است که در بسیاری از مراحل بازی نه تنها از نقطه الف به نقطه ب می‌روید، بلکه مجبور می‌شوید دوباره به نقطه الف بازگردید و این جابه‌جایی وقت‌گیر را چند بار تکرار کنید تا سرانجام باز هم به نقطه ب برسید.
پس از پشت‌سر گذاشتن تمام ماجراجویی‌ها به سبک کرش و به پایان بردن ماموریت‌های مختلف،دوباره همین جمله را بخوانید و تمام ماموریت‌ها را تکرار کنید. به عبارت روشن‌تر، «تکرار» آفت بازی Mind over Mutant است. دیگر ایراد محسوس کرش، دوربین تنبل و نامنسجم آن است که خیلی اوقات از شما عقب می‌افتد.
ظرف چند ساعت شما زیر و بم جزیره بازی کرش را مثل کف‌ دستتان خواهید شناخت.
شما آنقدر لوکیشن‌های بازی را دور می‌زنید که حوصله‌تان سر می‌رود، جای شکرش باقی است که حداقل با ادامه بازی، کم‌کم درگاه‌هایی برای انتقال از یک سر جزیره به سر دیگر ظاهر می‌شود. جالب اینجاست که اگر گشت و گذارتان در جزیره «وومبا» زیاد طول بکشد، موجودات جزیره صدایشان در می‌آید و شما را مسخره می‌کنند. مراحل Mind over Mutant پر از مبارزه است. چه با خود کرش بازی کنید و چه با سایر موجوداتی که کرش می‌تواند سوار آنها شود و هدایت‌شان کند، همگی از حرکات مشابهی از جمله یک ضربه تهاجمی معمولی و یک ضربه پرقدرت‌تر برخوردارند. خود کرش یکی از بی‌مزه‌ترین شخصیت‌های Mind over Mutant است که در مقایسه با موجودات دیگر حرکات محدودی دارد. در حالی که شخصیت‌های دیگر اغلب تردستی‌های جالبی دارند. مثلا می‌توانند زمان را کند کنند یا دشمنان خود را منجمد سازند. پس از گذشت مدتی از بازی، شما می‌توانید MoM را به صورت Co-oP با دوستان خود بازی کنید. دو بازیکن می‌توانند در کنار هم حرکت کنند و یکی از آنها با دشمنان مبارزه کند و دیگری به جمع کردن آیتم‌ها و امتیازهای دور و بر مشغول شود، اما در عوض، نفر دوم آسیب‌پذیرتر است. اما مشکل اینجا است که دوربین ناکارآمد معمولا یکی از بازیکنان را پوشش نمی‌دهد و شما مرتب باید برای دیدن بازیکن دوم بایستید و یا بدوید تا به او برسید.
Crash Bandicoot: Mind over Mutant مانند یک کپی به روز شده نسخه سال پیش این سری به نام Crash of the Titans است. سیستم مبارزه‌ای بهبود پیدا کرده، این بار می‌توانید زمین را حفر کنید و از در و دیوار بالا بروید و حتی توان و قدرت شخصیت خود را افزایش دهید؛ اما هیچ کدام از این ویژگی‌ها سیستم محیطی MOM را که سبک بازی‌های پایان باز مانند GTA را تقلید کرده است، توجیه نمی‌کند.
علاوه بر این صحنه‌های سینمایی بامزه MOM که با پایان ماموریت‌ها و مراحل آزاد می‌شود چندان هم ارزشش را ندارد.
▪ نکات مثبت: صحنه‌های سینمایی کارتونی و بامزه، طراحی جالب بعضی از موجودات و قدرت‌های مخصوص‌شان.
▪ نکات منفی: تکرار تکرار تکرار، زاویه دوربین معمولا سرجایش نیست، در حالت Co-oP یکی از بازیکنان همیشه عقب می‌افتد.
منبع : روزنامه فناوران


همچنین مشاهده کنید