چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

نکات مورد توجه در مورد رستوران های سلف سرویس


نکات مورد توجه در مورد رستوران های سلف سرویس
▪ دقت کنید که:
ـ غذاهای داغ باید در داخل محفظه های مخصوص نگهداری محصولات گرم، ذخیره شوند.
ـ غذاهای سرد باید در یخچال یا یک محفظه سرمایشی نگه داشته شوند.
ـ هر غذا باید ابزار مخصوص به سرو خودش را داشته باشد.
ـ کلیه ظرف ها باید مکرراً با غذاهای تازه پر شوند.
ـ روی غذاها باید یک پوشش یا محافظ قرار داشته باشد.
ـ بشقاب و کارد و چنگال باید تمیز و خشک شده باشند.
▪ بردن غذا به خانه :
ـ زمانی که تصمیم می گیرید غذا را به خانه ببرید، باید آنرا به سرعت مصرف کنید در غیر اینصورت آنرا حتماً در یخچال بگذارید. ضمناً باید توجه داشته باشید که باید این غذا را ظرف چند روز بخورید. بهتر است که غذاهایی را که احتمال مسمومیت در آنها وجود دارد – غذاهایی که به مدت بیش از ۴ ساعت در دمای ۵ الی ۶۰ درجه سانتگیراد مانده اند- را دور بریزید.
▪ کیسه حمل غذا:
ـ رستوران هایی که غذا را به درب منزل شما می آورند، نباید از کیسه برای این کار استفاده کنند. اینگونه رستوران ها باید خدماتی را فراهم آورند که غذا را در محفظه های مخصوص با درجه حرارات مناسب به شما برسانند.
ـ اگر بخواهید غذاهای مانده خود را درون این کیسه ها بریزید و به خانه ببرید ممکن است برای استفاده انسان ها مناسب نباشند. ممکن است اینگونه غذاها مشکلات عدیده ای را برای شما ایجاد کنند:
ـ در غذاهای پرخطر که در درجه حرارت نامناسب نگهداری شده اند، احتمال رشد باکتری های مسموم کننده افزایش پیدا می کند.
ـ بررسی دستی غذا توسط مصرف کننده می تواند احتمال آلوده شدن غذاها را تا چند برابر افزایش دهد.
ـ غذاهای خام و یا پخته سالم در صورت تماس با غذای آلوده می توانند آلوده شوند.
ـ هیچ قانونی وجود ندارد که رستوران ها را از دادن غذا به مشتری ها در داخل کیسه منع کند.
▪ نکات مهم:
ـ اگر خدمه یک رستوران به وضعیت خود و محیط اطرافشان اهمیت چندانی ندهند، کمتر امکان دارد که به غذای شما اهمیت بدهند.
ـ غذاهای گرم باید داغ سرو شوند و غذاهای سرد، خنک سرو شوند.
ـ اگر به سلامت غذا شک کردید، از خوردن آن صرف نظر کنید.

http://kadbanoooo.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید