پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

خورشت آلو اسفناج


خورشت آلو اسفناج
● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز= یک عدد (۱۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
▪ زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل= نصف قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب= یک لیتر
▪ آلو=۲۵۰ گرم
▪ اسفناج= ۵/۱ کیلوگرم
▪ نمک= نصف قاشق چایخوری
▪ زعفران= نصف قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳) زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
۴) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
۷ ) اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
۸ ) اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید.
۹) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰) زعفران را اضافه کنید.
۱۱) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx


همچنین مشاهده کنید