پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا
خورشت آلو اسفناج
● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز= یک عدد (۱۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
▪ زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل= نصف قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب= یک لیتر
▪ آلو=۲۵۰ گرم
▪ اسفناج= ۵/۱ کیلوگرم
▪ نمک= نصف قاشق چایخوری
▪ زعفران= نصف قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳) زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
۴) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
۷ ) اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
۸ ) اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید.
۹) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰) زعفران را اضافه کنید.
۱۱) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل گشت ارشاد ایران و اسرائیل دولت سفر استانی ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق دولت سیزدهم جنگ ایران و اسرائیل جنگ جمهوری اسلامی ایران
سیل قوه قضاییه هواشناسی سیلاب تهران قتل پلیس شهرداری تهران سازمان هواشناسی وزارت بهداشت محیط زیست آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی بورس دلار قیمت سکه مالیات مسکن
تلویزیون فضای مجازی سینمای ایران تبلیغات سریال تئاتر کتاب دفاع مقدس موسیقی ژیلا صادقی
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه عملیات وعده صادق حمله ایران به اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین اسراییل طوفان الاقصی حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی بازی تراکتور لیگ برتر پاری سن ژرمن
هوش مصنوعی تلگرام سامسونگ دوربین اپل عیسی زارع پور ایلان ماسک ناسا وزیر ارتباطات
سلامت چاقی دیابت پزشک درمان و آموزش پزشکی مغز کاهش وزن