جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز(سنگالی)


●مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی کلن یا فیله ماهی یا شیرماهی=۴ قطعه به قطر ۲ سانتیمتر که گرد و منظم بریده شده باشند.
پیاز متوسط=۳ عدد
فلفل ریز تند=۲ عدد
فلفل سبز و قرمز دلمه ای=۴ عدد(از هرکدام ۲ عدد)
آرد گندم=۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع=۱ لیوان معمولی(۲۰۰گرم)
نمک و فلفل=بقدر کافی
●طرز تهیه:
دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را کمی در روغن سرخ می کنیم،بعد فلفلها را خرد کرده،داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم. کمی نمک هم به آن می زنیم،بعد قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل می چینیم. نصف استکان آب اضافه می کنیم،حرارت را کاملا ملایم می نماییم. در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای تزئین وسط ظرف قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند. بهتر است این غذا را در یک ظرف نسوز و گرد تهیه کرده،آن را با همان ظرف سر میز ببریم!!
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید