چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

شربت باقلوا


شکر  :  ۵۰۰ گرم
گلاب  :  ۰.۵ فنجان
آب  :  ۱.۵ فنجان
● شربت باقلوا را بطریق ذیل آماده می‌کنیم:
شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط می‌کنیم و روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را می‌ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می‌کنیم، در صورتی‌که باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می‌دهیم. در صورتی‌که باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.


همچنین مشاهده کنید