شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

شیمیدانهای باهوش و تیز ببینند


به طور کلی هر چقدر چای مدت زمان بیشتری بجوشد دارای اسید تانیک بیشتری می شود ، برای مطالعه در این مورد میتوان نمونه های مختلفی از چای دم کشیده در فواصل زمانی معین را در لوله های آزمایش ریخت و سپس به هر کدام از این لوله ها چند قطره کلروفریک اضافه نمود تا سیاه شوند. ملاحظه خواهید نمود چای بیشتر جوشیده سیاه تر خواهد شد.
▪ عسل خالص یا ناخالص
گاهی به عسل شکر اضافه کرده و بنام عسل خالص می فروشند ، اگر شما از آن دسته شیمیدانهای کنجکاو باشید که بخواهید چنین تقلبی را کشف کنید میتوانید با ریختن چند قطره از محلولی شامل یک گرم یدین و سه گرم یدور پتاسیم(البته در ۵۰ سانتی متر مکعب آب حل شود ) متوجه ی چنین تقلبی شوید . اگر عسل ناخالص باشد رنگش قرمز یا ارغوانی میشود و در صورت خالص بودن تغییری نخواهد کرد!!!
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید