شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
ساندویچ های آسان با مرغ
• ساندویچ مرغ و كلم:
دو پیمانه گوشت مرغ پخته (۳۴۰ گرم)،یك چهارم پیمانه كلم خرد شده به صورت رشتههای باریك، دو عدد هویج متوسط رنده شده،یك چهارم پیمانه پیازچه خرد شده، یك پیمانه برگه زردآلوی خرد شده (در صورت تمایل)، یك پیمانه مایونز،یك قاشق سوپخوری سركه سفید، ۸ قطعه نان لواش
گوشت مرغ، كلم، هویج، پیازچه و برگه زردآلو را در ظرف گودی ریخته مخلوط كنید. سس مایونز و سركه را اضافه كنید. بر روی هر یك از قطعات لواش مقداری از این مخلوط را ریخته و آن را محكم لوله كنید. برای نگه داشتن ساندویچ به این شكل میتوانید قطعات كاغذ روغنی هم اندازه با نان لواش ببرید و دور ساندویچ بپیچید و با یك قطعه نخ ببندید.
• ساندویچ سالاد مرغ:
یك دسته كرفس (حدود ۵/۱ كیلوگرم)۵،/۱ كیلوگرم مرغ،
۵/۲ لیتر آب سرد،یك عدد هویج بزرگ و درشت خرده شده،یك عدد پیاز متوسط خرد شده،یك قاشق چای خوری فلفل سیاه،نمك به اندازه كافی،برای سس:۳ عدد زرده تخم مرغ۳، قاشق سوپ خوری سركه سفید،یك قاشق چای خوری پودر خردل،یك و یك چهارم پیمانه روغن زیتون.
كرفس را پاك كرده، قسمت روشن ساقه ها را جدا كنید. آن را به قطعات درشت خرد كنید و خوب بشویید. نیمی از كرفس، مرغ، آب، هویج، پیاز، فلفل سیاه و نمك را در ظرفی ریخته بر روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را با در بسته به مدت ۵۰ دقیقه تا زمانی كه مرغ كاملاً بپزد، بجوشانید. ظرف را كنار بگذارید تا كمی سرد شود. سپس مرغ را از آن خارج كرده، پوست و استخوان مرغ را جدا كنید. آب اضافی مرغ را میتوانید صاف كرده و در تهیه انواع سوپ به كار ببرید. گوشت مرغ و باقیمانده كرفس را ریز خرد كنید. برای تهیه مایونز زرده تخم مرغها را با سركه و خردل در دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید و آن را روشن كنید تا مخلوط یكدستی به دست آید. در حالی كه دستگاه روشن است، روغن زیتون را از دریچه بالای آن به صورت جریان باریك و مداومی به مخلوط اضافه كنید و دستگاه را روشن نگاه دارید تا سس به اندازه كافی غلیظ شود. مایونز را به مخلوط مرغ و كرفس بیفزایید و این مخلوط را در میان لایههای نان تست ساندویچ كنید. میتوانید این مخلوط را بر روی حلقههای گوجه فرنگی یا تخم مرغ آب پز نیز به صورت لقمههای كوچك سرو كنید و یا بر روی یك ردیف برگه كاهو در ظرفی ریخته با نان ساندویچی جدا سرو نمایید.
• ساندویچ مرغ و كالباس:
۶ قطعه نان تست شده،یك سوم پیمانه سس مایونز،یك عدد گوجه فرنگی درشت و حلقه شده۴، برش كالباس،چند برگ كاهو۳۵۰، گرم فیله سینه مرغ.
گوشت مرغ و كالباس را جداگانه در گریل كباب كنید و یا با مقدار كمی روغن مایع در تابه نچسبی سرخ كرده و برشته كنید. بر روی هر یك از قطعات نان تازه تست شده كمی مایونز بزنید و بر روی یك قطعه نان یك برگه كاهو، یك حلقه گوجه فرنگی و مقداری گوشت مرغ قرار داده، یك نان دیگر روی آنها بگذارید. دوباره یك برگه كاهو و یك برش گوجه فرنگی روی نان دوم بچینید و یك برش دیگر نان تست كه كمی مایونز به آن زدهاید، روی آنها بگذارید. این ساندویچها را به صورت مورب از قطر نان برش بزنید تا به دو ساندویچ مثلثی شكل تبدیل شوند. با باقیمانده مواد نیز به همین ترتیب ساندویچ درست كنید. ساندویچ ها را با چیپس سیب زمینی سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان انفجار ایران و اسرائیل استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل حسین امیرعبداللهیان سفر استانی ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
فراجا طرح نور پلیس سیل تهران هواشناسی قتل فضای مجازی قوه قضاییه سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بانک مرکزی قیمت خودرو واردات فرودگاه قیمت طلا دولت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه
تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب دفاع مقدس موسیقی تئاتر
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا عراق جنگ غزه سازمان ملل امیرعبداللهیان اتحادیه اروپا چین اسراییل حماس
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل تلگرام فناوری سامسونگ ناسا اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی