چهارشنبه, ۲۴ مهر, ۱۳۹۸ / 16 October, 2019
مجله ویستا

انجدان رومی خون را تصفیه می کند


انجدان رومی خون را تصفیه می کند
انجدان رومی با نام علمی Levisticum officinales گیاهی است علفی و دارای ساقه ضخیم استوانه است به قطر ۳ تا ۴ سانتیمتر و به ارتفاع یك تا دو متر است. این گیاه برگهایی ضخیم، گوشتدار، منقسم به برگچه هایی با ظاهر لوزی شكل و دندانه های نامساوی به رنگ سبز تیره و منتهی به دمبرگ استوانه ای مشخص دارد.گلهای انجدان رومی بسیار كوچك به ابعاد ۳ میلیمتر، به رنگ زرد و مجتمع به صورت چتر مركب به ۱۲ شعاع نابرابر هستند و زنبورعسل از گلهای آن، غذای پرارزشی به دست می آورد.قسمت مورد استفاده گیاه ریشه آن است كه بویی معطر و طعمی تلخ، گزنده و كمی شیرین دارد و دارای خواص دارویی بسیار است.ریشه انجدان رومی معده را تقویت می كند و هضم كننده غذاست و مصرف آن در نارسایی های كبدی و كلیوی موثر است.
این گیاه با نام دیگر كاشن در از بین بردن بیماریهای پوست مفید است و ضعف عمومی را برطرف می كند.مصرف انجدان رومی در آب آوردن بافت های بدن، آب آوردن قوزك پا، ورم كلیه، ورم مثانه، دفع ادرار، رماتیسم موثر ذكر شده است.انتشار جغرافیایی این گیاه در مناطقی مانند مازندران، گیلان، آذربایجان، تهران و خراسان مشاهده شده است.

همچنین مشاهده کنید
 وبگردی


 از میان خبرها




روزنامه تعادلروزنامه آفتاب یزدروزنامه اعتمادروزنامه توسعه ایرانیسایت شفقنا