شنبه, ۸ مهر, ۱۴۰۲ / 30 September, 2023
مجله ویستا
مارمالاد سیب
سیب : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق سوپخوری
وانیل : قدری
آب : ۰.۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
پوست سیبها را کنده، هسته آن را گرفته، آن را به ورقههای نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.
کره : ۱ قاشق سوپخوری
وانیل : قدری
آب : ۰.۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
پوست سیبها را کنده، هسته آن را گرفته، آن را به ورقههای نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.
همچنین مشاهده کنید