شنبه, ۸ مهر, ۱۴۰۲ / 30 September, 2023
مجله ویستا

مارمالاد سیب


سیب  :  ۱۰۰۰ گرم
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
وانیل  :   قدری
آب  :  ۰.۵ فنجان
شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری


پوست سیب‌ها را کنده، هسته‌ آن را گرفته، آن را به ورقه‌های نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.


همچنین مشاهده کنید





سایت برترینهاروزنامه ابتکارسایت تجارت نیوزخبرگزاری برناخبرگزاری تحلیل بازارسایت ساعدنیوزروزنامه ایرانسایت انرژی پرسخبرگزاری مهرروزنامه تعادل