شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

خوش‌دست کم‌حافظه


خوش‌دست کم‌حافظه
فناوران ۶۳۰۰ نوکیا را بررسی می‌کند
۶۳۰۰ از جمله گوشی‌های سری ۴۰ (S۴۶) نوکیاست که با طراحی شیک و فلزی خود نظر بسیاری را جلب کرده و یک گوشی خوش‌دست است.
این گوشی مزایای متعدد و البته چند عیب هم دارد که سعی داریم در مطلبی که پیش‌رو دارید، حاصل تجربه و بررسی خود را درباره این گوشی، با شما در میان بگذاریم.اگر می‌خواهید ۶۳۰۰ بخرید، اول این گزارش را بخوانید.
● انتظار برای نو رسیده
سازنده فنلاندی گوشی تلفن‌همراه مدت زیادی در انتظار ساخت یک گوشی با قابلیت‌های پیشرفته، ظاهر کلاسیک و دسترسی آسان به منو ماند تا بتواند موفقیت مدل ۶۲۳۰ و ۶۲۳۰i را تکرار کند.
اولین تلاش نوکیا، معرفی مدل ۶۲۳۳ در یک‌سال و چندماه گذشته بود که به علت داشتن بدنه‌ای با گوشه‌های منحنی (لب‌گرد) توسط تعداد کمی از کاربران مورد استقبال قرار گرفت. ولی این‌بار امیدوار است مدل ۶۳۰۰ بتواند به موفقیت ۶۲۳۰ دست یابد.
دلیل این موفقیت را شاید بتوان باریکی گوشی، منو کاربردی پیشرفته، صفحه کلید یکنواخت (هموار) و صفحه نمایش با وضوح تصویر بالا دانست.
● رژیم غذایی
این روزها گوشی‌های باریک از مظاهر مدگرایی به حساب می‌آیند. شاید هم منطقی به نظر برسد اگر افراد دیگر نخواهند دستگاه‌های سنگین و جاگیر را با خود به این طرف و آن طرف حمل کنند. نوکیا هم این موضوع را درک کرده و در ساخت ۶۳۰۰، ۶میلی‌متر در ضخامتش نسبت به ۶۲۳۳ کاهش داده است.
ابعاد ۶۳۰۰، ۱۲x۴۴x۱۰۶ میلی‌متر و وزن آن ۹۱گرم است.۶۳۰۰ ترکیبی از رنگ سیاه و نقره‌ای است که جنس تمام قسمت‌های نقره‌ای استیل بوده و بخش‌های مشکی از پلاستیک براق ساخته شده است.
بنابراین بدنه فلزی ۶۳۰۰، آن را در برابر فشارهای سنگین و ضربه‌ای ناگهانی بیمه کرده است. ولی این بدنه فلزی، یک ایراد هم دارد؛ اثر انگشتان دست بر روی تمام سطح گوشی باقی می‌ماند و اگر دست شما زیاد عرق می‌کند، امیدی به تمیز و براق‌ماندن همیشگی گوشی نداشته باشید.در دو طرف این گوشی، نور آبی رنگی برای اعلام تماس دریافتی، تماس ناموفق یا پیامک پخش می‌شود.تنها دکمه موجود در کنار گوشی، دکمه تنظیم صدا است که به علت باریک‌بودن فقط با ناخن باید مبادرت به کم یا زیاد کردن صدا کنید که این هم یکی دیگر از ایرادهای این گوشی است.
● ارتباطات
در پایین گوشی پورت miniUSB قرار دارد که با آن می‌توان هر کابلی حتی کابل دوربین دیجیتال را متصل کرد.البته پوششی بر روی پورت miniUSB قرار دارد که آنقدر با بدنه گوشی تراز شده که احتمالا تا یک هفته با بازکردن درب پوشش آن مشکل خواهید داشت.
سایر امکانات ارتباطی این گوشی شامل GPRS و بلوتوث می‌شود و پورت مادون قرمز در نظر گرفته شده است.
در پشت گوشی، لنز دوربین جای دارد که به علت نداشتن پوشش لنز پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر بار استفاده سطح آن را تمیز کنید.
باتری ۶۳۰۰ از نوع BL-۴C و Li-Lon بوده که زمان مکالمه ۲۱۰ دقیقه و آماده‌باش ۳۴۸ ساعت را به کاربر می‌دهد، ولی برای بازکردن درب پشت برای گذاشتن سیم‌کارت یا باتری کاربر با مشکل مواجه می‌شوید.
بهتر بود که جای مناسبی برای فشار انگشت شست و بازکردن درب تعبیه می‌شد.اسلات‌کارت microSD با ظرفیت ۱۲۸مگابایت در کنار باتری قرار دارد و برای تعویض آن نیازی به خاموش‌کردن گوشی نیست.
کلیدهای بزرگ صفحه کلید، فشردن دکمه‌ها و تایپ پیامک را برای کاربر آسان می‌کند.
● واسط کاربری
واسط کاربری این گوشی، ویرایش سوم سری S۴۰ است، یعنی از لحاظ دسترسی به منو و کنترل گوشی هیچ فرقی با مدل‌های دیگر در این سری سیستم‌عامل ندارد.
شاید برخی افراد از واسط کاربری که کاربر را سخت به هدف برساند و کلیدهای ناوبری پیچیده ناراضی باشند که در اکثر گوشی‌های نوکیا با سیستم‌عامل S۶۰ این موضوع مشترک است ولی ۶۳۰۰ همانند گوشی‌های معمولی نوکیا منوی ساده‌ای دارد.۶۳۰۰ نوکیا همانند دیگر گوشی‌های هم قیمت خود، دارای دوربین ۲مگاپیکسل با وضوح تصویر ۱۶۰۰x۱۲۰۰ است که به علت نداشتن زوم خودکار، فلاش و پوشش لنز تا حدودی ناامیدکننده است.همچنین ۵ نوع افکت مختلف برای تنظیم عکس‌های دوربین علاوه بر حالت مشابه و تنظیم نور برای دوربین این گوشی تعبیه شده است.
● NOKIA ۶۳۰۰ در یک نگاه
- صفحه نمایش TFT – QVGA )۲۴۰´۳۲۰)
- دوربین ۲ مگاپیکسلی
- اسلات کارت Micro SD
- رادیو FM
- درگاه mini USB و بلوتوث
- پشتیبانی از ۴ باند شبکه GSM
- قیمت با گارانتی نیا: ۲۴۵ هزار تومان
▪ خوب:
- خوش‌دستی
- بدنه باریک و شیک
- صفحه نمایش بزرگ
- منوی کاربری آسان
- فناوری نوری LED برای اطلاع از تماس‌های دریافتی
- صفحه کلید بزرگ و هموار
- نور پشت صفحه کلید خوب
- ذخیره خودکار باتری با کم کردن نور
▪ بد:
- حافظه داخلی کم (۷ مگابایت)
- دوربین ضعیف و بدون فوکوس خودکار و فلاش
- نداشتن درگاه مادون قرمز (Infrared)
- پشتیبانی نکردن از UMTS
- ماندن جای انگشت روی بدنه
- دشواری استفاده از کلیدهای کناری
- ضبط فیلم فقط با کیفیت QCIF
نویسنده : صدف اشتری
منبع : روزنامه فناوران


همچنین مشاهده کنید