پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
سوپ ماهی آمور(روش ایرانی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی آمور یك كیلوگرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
كره ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش ۴عدد
جعفری خردشده ۱قاشق غذاخوری
هل ومیخك از هر یك ۲ دانه
نمك وفلفل مقداركافی
● طرز تهیه :
پوست ماهی آمور را گرفته ،پس از شستن با ۸ ملاقه آب ،هل ومیخك بجوشانید. گوشت ماهی پخته شده را چرخ كرده وسوپ آنرا صاف نمائید.آرد را با كره تا حد طلائی رنگ شده سرخ كرده وداخل سوپ بریزید ،بگذارید بجوشد. پس از ۲ دقیقه گوشت چرخ كرده ماهی ،نمك وفلفل را به آن اضافه نمائید.در صورتیكه سوپ سفت دوست نداریدگوشت چرخ كرده را به آن اضافه نمائید. موقع كشیدن سوپ , روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید . برای ترش مزه شدن سوپ از نصف استكان آبلیمو استفاده نمائید ویا برای هر نفر یك لیمو ترش قاچ شده كنار آن بگذارید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس ایران و پاکستان
فضای مجازی دولت سیل شهرداری تهران تهران کنکور هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
خودرو قیمت خودرو اقتصاد ایران قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما شعر انقلاب اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس فوتسال بازی باشگاه استقلال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک همراه اول فناوری ناسا اپل
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست