پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

سیر قلیه


سیر قلیه
● مواد لازم:
▪ برگ سیر تازه: ۳ عدد ,
▪ پیاز متوسط:۱ عدد,
▪ تخم مرغ: ۳ عدد,
▪ لپه: ۵۰ گرم,
▪ مرغ یا اردک:۱ عدد ,
▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم. زمانیکه رنگ پیازها طلایی شده به این مخلوط زردچوبه اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت می دهیم . گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج میکنیم بعد در ماهیتابه ای جداگانه سرخ مینماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر را به آن می افزاییم. این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم کاملا بپزد. بعد از پخت کامل تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد تخم مرغها را که با چنگال به هم زده (تا حدی که سفید و زرده مخلوط شود) به این مواد اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد .
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید