پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا
سیر قلیه
● مواد لازم:
▪ برگ سیر تازه: ۳ عدد ,
▪ پیاز متوسط:۱ عدد,
▪ تخم مرغ: ۳ عدد,
▪ لپه: ۵۰ گرم,
▪ مرغ یا اردک:۱ عدد ,
▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم. زمانیکه رنگ پیازها طلایی شده به این مخلوط زردچوبه اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت می دهیم . گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج میکنیم بعد در ماهیتابه ای جداگانه سرخ مینماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر را به آن می افزاییم. این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم کاملا بپزد. بعد از پخت کامل تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد تخم مرغها را که با چنگال به هم زده (تا حدی که سفید و زرده مخلوط شود) به این مواد اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد .
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رژیم صهیونیستی دولت ارتش جمهوری اسلامی ایران ایران و اسرائیل ارتش وعده صادق مجلس شورای اسلامی جنگ ایران و اسرائیل جنگ جمهوری اسلامی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سیل هواشناسی سلامت تهران شهرداری تهران فضای مجازی سیلاب پلیس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت حجاب تعطیلی مدارس
قیمت خودرو تورم خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بورس دلار مالیات قیمت سکه
سینمای ایران تلویزیون موسیقی سریال دفاع مقدس تئاتر کتاب فیلم دانشگاه تهران
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل حمله ایران به اسرائیل فلسطین عملیات وعده صادق آمریکا غزه جنگ غزه روسیه چین اسراییل طوفان الاقصی حماس
فوتبال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا استقلال بارسلونا رئال مادرید کشتی فرنگی بازی پاری سن ژرمن تراکتور لیگ برتر سپاهان
تلگرام هوش مصنوعی اپل دوربین گوگل فناوری ایلان ماسک وزیر ارتباطات ناسا
هموفیلی دارو استرس دیابت کاهش وزن قهوه سلامت روان زوال عقل