شنبه, ۲ فروردین, ۱۴۰۴ / 22 March, 2025
مجله ویستا


روش‌های فرآوری و کنترل کیفی خاویار


روش‌های فرآوری و کنترل کیفی خاویار
کد کتاب : ۱۴۰۰۵۵۳
نویسنده : یزدان مرادی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۹۱۰
رده دیویی : ۶۳۸.۳۷۲۲۴۲
قیمت : ۱۷۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۸۷۴۸-۴۸-۲
موضوع : خاویار - آماده‌سازی,تاس ماهیان - پرورش و تکثیر