شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب


جوجه مرغ  :  ۷۵۰ گرم
آب لیموترش  :  ۲.۵ فنجان
زعفران  :   قدری
پاپریکا  :   قدری
روغن زیتون  :  ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز می‌کنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را می‌شوئیم و خوب خشک می‌کنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه می‌نمائیم، بال‌های جوجه را به‌طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می‌کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می‌نمائیم (می‌توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می‌نمائیم‌، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط می‌نمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ می‌کشیم، به‌طوری که ران‌ها و ماهیچه با یک سیخ و بال‌ها و گردن به سیخ دیگر و سینه‌ها به سیخ سوم باشند، اول سیخ‌های ران و بال را روی آتش یکنواخت می‌گذاریم و کمی آتش را باد می‌زنیم و سیخ‌ها را پشت و رو می‌کنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می‌دهیم و کمی که برشته شد، سیخ‌های سینه را روی آتش قرار می‌دهیم (چون گوشت سینه لطیف‌تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب‌ها را منظم و به‌طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می‌چنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین می‌کنیم، بلافاصله سر میز می‌بریم.


همچنین مشاهده کنید