چهارشنبه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۱ / 6 July, 2022
مجله ویستا

سوپ پیاز و تره فرنگی


سوپ پیاز و تره فرنگی
▪ مواد لازم؛ شش قاشق غذاخوری کره، چهار ساقه تره فرنگی خردشده، پنج حبه سیر خرد شده، هفت عدد موسیر خرد شده، دو عدد پیاز بزرگ خرد شده، چهار پیمانه آب مرغ ، یک پیمانه خامه، سه چهارم پیمانه آب، نمک و فلفل به میزان لازم.
▪ طرز تهیه؛ چهار قاشق غذاخوری کره را در ظرفی آب کنید. تره فرنگی، سیر، موسیر و نیمی از پیاز را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه تفت دهید. وقتی سبزیجات نرم شدند حرارت را کم کنید تا در عرض ۲۵ دقیقه طلایی شوند. حال آب، آب مرغ و یک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در میکسر بریزید وقتی خوب مخلوط شد آن را کنار بگذارید. در ظرف دیگری باقیمانده کره را ذوب کنید. بقیه پیاز را تفت دهید و آن را برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. مخلوط ظرف اولی را در ماهی تابه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. در صورت دلخواه می توانید آن را روی حرارت ملایم بگذارید. شعله تند باعث بریده شدن خامه می شود. حال غذا را با پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید





روزنامه شهروندسایت اقتصادنیوزخبرگزاری ایرناخبرگزاری اسپوتنیکخبرگزاری تحلیل بازارروزنامه شرقروزنامه آرمان ملیسایت عصرایرانسایت همشهری‌آنلاینروزنامه تعادل