پنجشنبه, ۱۷ آبان, ۱۴۰۳ / 7 November, 2024
مجله ویستا

میرزا قاسمی


● شرح حال این غذا:
▪ مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد
سیر یک بوته
تخم مرغ ۳ عدد
گوجه‌فرنگی دو عدد
روغن و نمک و فلفل به مقدار کافی
● دستور تهیه: بادمجان‌ها را روی آتش یا داخل فر کبابی کنید تا کاملا پخته شود سپس پوست آنها را بکنید و سرهای آن‌ها را بگیرید و بعد ساطوری نمائید. سپس گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش بریزید و پوست آنها را بکنید و خرد کنید. سیر را بکوبید و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است بریزید تا کمی سرخ بشود بعد بادمجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ نمائید به حدی که آب آن کاملا گرفته شود و به روغن بیفتد کمی نمک و فلفل به آن بزنید و مایه را در یک طرف تابه قرار دهید و در طرف دیگر تخم‌مرغها را شکسته و مخلوط نمائید و بهم بزنید تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان‌ها و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط نمائید و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس بکشید.
منبع : روجین سایت مازندران