چهارشنبه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۱ / 8 February, 2023
مجله ویستا
کرم کارامل

▪ تخممرغ: ۵ عدد
▪ شكر: ۲۲۰ گرم
▪ شیر: نیم لیتر
▪ وانیل: نصف قاشق مرباخوری.
● طرز تهیه:
در ابتدا بهتر است شربت كارامل را تهیه كنید.برای تهیه شربت آن، هفتاد گرم شكر را با دو قاشقسوپ خوری آب در ظرفی بریزید و رویحرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن كمكم طلاییشود، پس از آنكه رنگ شربت طلایی شد، نصفلیوان آب جوش به آن اضافه كنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی كه ذرات شكركاملا در شربت حل و غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز بهشربت آغشته كنید. در این لحظه، شربت شماآماده است.
پس از تهیه شربت كارامل، شیر را با شكر باقیمانده روی حرارت قرار دهید تا كمی بجوشد وپس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارتبردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس تخم مرغهاو وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شدهمخلوط كنید و مواد را در ظرفی كه به شربتكارامل آغشته كردهاید، بریزید و داخل فر كه ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم كردهاید، به مدتیك ساعت و نیم قرار دهید. پس از گذشت اینمدت، چنگال را در كرم فرو كنید. اگر مواد بهچنگال نچسبد، كارامل شما آماده است.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
سایت انتخابخبرگزاری برناسایت دیدارنیوزروزنامه ایرانروزنامه شهروندسایت الفسایت دیجیاتوسایت نامه نیوزروزنامه آرمان ملیسایت تابناک