چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
تغذیه معدنی سبزیجات و محصولات باغی در شرایط شور
تهیه کننده : خوشگفتارمنش - امیرحسینسیادت - حمید
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۸/۲۸
رده دیویی : ۵۸۱.۱۳۳۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QK۸۶۷/خ۹ت۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۹۸-۸۴-۶
کتاب حاضر, ترجمه دو مقاله انگلیسی است که درباره مصرف کود در خاکهای شور ایران نگارش یافته است .مقاله نخست با عنوان 'فیزیولوژی جذب عناصر معدنی در درختان میوه به تشریح فیزیولوژی جذب آب و مواد غذایی اختصاص دارد .در این مقاله ساختمان تولید ریشه, رشد و نمو ریشه, قابلیت استفاده عناصر غذایی و گسترش ریشه در درختان میوه تشریح میشود .در مقاله دوم که 'روابط شوری و عناصر غذایی معدنی در سبزیجات و محصولات باغی 'عنوان گرفته, نتایج آخرین تحقیقات درباره تاثیر میزان مصرف کود شیمیایی در خاک شور کشورهای جهان ـ به ویژه ایران ـ منعکس شده است .مباحث اصلی این مقاله بدین قرار است :غلظت عناصر غذایی و عملکرد گیاه, عناصر کم نیاز, شوری و عناصر غذایی و اثر ترکیبات شیمیایی خاکهای شور .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست