چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024
مجله ویستا

شکر یا سم سفید


به عقیده دانشمندان شکر سّم خطرناکی است که سلامتی ما را تهدید می کند ، امّا به دلیل عادت مردم به استفاده از این ماده سّمی ، متخصصان ترجیح میدهند در این مورد سکوت کنند زیرا این ماده به اشکال گوناگون در ترکیب انواع نوشیدنیها ، شکلات و آدامس ، شیرینی و غیره وجود دارد و همچنان مورد استفاده قرار می گیرد.
تحقیقات مختلف نشان داده است که شکرگلبول های سفید خون را که قوای محافظ بدن هستند، دچار ناتوانی کرده و در نتیجه مقاومت بدن را در مقابل انواع بیماریها کاهش میدهد. شایع ترین بیماریهایی که مصرف مداوم شکر بوجود می آورد ، فشار خون ، دیابت ، سنگ کلیه ، سنگ کیسه صفرا، نارسایی کلیه و قلب ، عفونت های قارچی و بیماریهای دستگاه گوارش است.
از سوی دیگر شکر باعث از بین رفتن ویتامینهای ب و ث در بدن میشود که این اینکار باعث بروز بیماریهای چشمی و پوسیدگی دندان ها میشود. همواره یادتان باشد که هر چیز را به اندازه مصرف کنید.


همچنین مشاهده کنید