یکشنبه, ۱۴ خرداد, ۱۴۰۲ / 4 June, 2023
مجله ویستا
دسر طالبی ۱

▪ طالبی ۲ عدد متوسط
▪ ژله زرد (آناناس) ۱ بسته
▪ ژله قرمز ۱ بسته
▪ آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
▪ آب سرد ۲ لیوان سرخالی
● طرز تهیه:
۲ عدد طالبی را خوب میشوئیم و سر آن را میزنیم. داخل آن را خالی میکنیم و تخمهایش را بیرون میریزیم.در هر طالبی یک پودر ژله آماده شده میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم. بعد از سفت شدن ژلهها، طالبیها رابیرون آورده و هر کدام را به هشت قسمت تقسیم کرده و برش میزنیم بطوریکه قسمت ته طالبی بریده نشود و مانند گل شکفته شوند ضمناً و میتوانیم لابلای آن برشها را با خامه تزئین کنیم.
منبع : هنر در خانواده
همچنین مشاهده کنید
خبرگزاری تحلیل بازارسایت مشرقسایت انتخابسایت اصلاحات نیوزسایت خبرآنلاینروزنامه شهروندسایت رویداد 24روزنامه ایرانسایت دیدارنیوزسایت دیجیاتو