سه شنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۳ / 3 December, 2024
مجله ویستا

تقویت حافظه با بوییدن گل‌ها


تقویت حافظه با بوییدن گل‌ها
محققان می‌گویند برای آنکه راحت‌تر مطالبی را که لازم است به ذهن خود بسپارید یک راه ساده در دسترس است، آن هم بوییدن یک شاخه گل رز می‌باشد. محققان دریافتند فعالیت بویایی انسان در حالت خواب وشاید سایر فعالیت‌های مغزی در حالت خواب، می‌تواند بر حافظه انسان تاثیر مثبت بگذارد و باعث شود فرد پس از بیدار شدن ساده‌تر مسائل را به خاطر بسپارد. بوی مناسب و عطرگونه انواع گل‌ها مخصوصا گل رز که دارای رایحه‌ای عجیب و خوشایند برای انسان‌ها می‌باشد باعث پیشرفت عملکرد مغزی و بهبود حافظه انسان‌ها شده و این مسئله در حالتی که انسان این بوها را در مرحله خواب عمیق در محل خوابش استشمام می‌کند قدرت شگرفی دارد.
از خرما چه می‌دانیم؟
خرما یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های جهان است که سالیان سال مورد استفاده بشر قرار می‌گرفته است. خرما یک خوردنی مغذی است که گرسنگی را زود از بین می‌برد و در عین حال برای افرادی که به شیرینی‌ها علاقه‌مند هستند انتخاب خوبی است. واقعیت این است که خرماها کالری بیشتری نسبت به اغلب میوه‌ها دارند و با وجود شیرینی زیاد در این میوه و کالری بالای آن، مصرف مناسب از آن سبب افزایش وزن نمی‌شود. در حقیقت اکثر انواع خرماها سدیم و کلسترول و چربی ندارند و به همین دلیل مصرف آن عارضه چندانی به وجود نمی‌آورد.
خرما سرشار از فیبرهاست، هر ۱۰ عدد خرما حدود ۲۳۴ کالری دارد و وجود کلسیم و ویتامین ۶B سدیم، آهن، پتاسیم و پروتئین آن را به یک منبع غنی ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم انسان تبدیل کرده است. گفتنی است برای تشخیص خرمای تازه و سالم دقت کنید که پوست آن نازک باشد و بوی بدی نگرفته باشد ضمن آنکه روی سطح آن اثری از دانه‌های شکر دیده نشود.
منبع : روزنامه رسالت