پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خواص ساردین


خواص ساردین
ساردین نوعی ماهی كوچك نقره‏ای رنگ است. ۶۰گرم ساردین در حدود ۴۰۰درصد نیاز به ویتامین ۲۰ B۱۲درصد از كل نیاز كلسیم روزانه و مقداری اسید چرب امگای سه را تأمین می‏كند. تمام این‏ها فقط در ۱۰۰كالری. اسید چرب امگای سه موجود در ساردین باعث سلامتی قلب می‏شود. تحقیقات نشان داده است كه مصرف فقط یك تا دو وعده ماهی در هفته ریسك مرگ ناشی از سكته‏ی قلبی را كاهش می‏دهد. هم‏چنی امگای سه از لخته شدن بی‏هنگام خون و گرفتگی شریان‏های تنگ جلوگیری می‏كنند. این گرفتگی می‏تواند منجر به سكته‏ی قلبی و یا مغزی شود. هم‏چنین مصرف ماهی می‏تواند در كاهش فشار خون تأثیی مثبت داشته باشد. ساردین به صورت كنسرو شده در روغن وجود دارد. روغن موجود در قوطی را كاملا خالی كنید و بعد ساردین را مصرف كنید.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید