پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

نکات مهم برای کاهش چربی در غذا


۱ـ مصرف گوشت، ماهی و مرغ را تا زیر ۱۵۰تا ۲۰۰گرم در روز را محدود كنید.
۲ـ مصرف گوشت قرمز را محدود كرده بیشتر از مرغ و ماهی استفاده كنید.
۳ـ گوشت را قبل از طبخ كاملا از چربیهای زائد پاك نمائید.
۴ـ غذاهای بدون گوشت را گاه گاه جایگزین غذاهای پرگوشت كنید.
۵ـ از مصرف بیش از ۵تا ۸قاشق غذاخوری روغن در روز پرهیز كنید.
۶ـ از مواد لبنیاتی كم چربی بیشتر استفاده كنید.
۷ـ مصرف تخم مرغ تا ۴عدد در هفته را محدود كنید.
۸ـ از مصرف زیاد و مكرر موادی مثل دل، جگر، قلوه، و مغز خودداری كنید.
ـ
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید