چهارشنبه, ۲ فروردین, ۱۴۰۲ / 22 March, 2023
مجله ویستا
سمنو

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ گندم یک کیلو
▪ آرد ۴ کیلو
▪ آب به مقدار لازم
● طرز تهیه
(به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است) گندم نقرهای شده را چرخ میکنیم و یا میکوبیم بعد مقداری آب روی آن میریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد مینمائیم و آنها را با دست فشار میدهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب میریزیم شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم میزنیم تا مایه صاف و رقیق شود شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم مرتب آن را هم میزنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوهای شود نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته میگیرد و گلوله میشود پس از آن که سمنو غلیظ شدو غلظت آن مانند ماست معمولی در آمد و رنگ آن هم قهوهای خوش رنگ شد سمنو آمادهاست سمنو به روغن و شکر احتیاج ندارد.
http://blofa.blogfa.com/cat-۵۷.aspx
همچنین مشاهده کنید
سایت انصاف نیوزسایت دیجیاتوسایت تاپ نازسایت اصلاحات نیوزسایت نورنیوزخبرگزاری ایلناسایت ساعدنیوزسایت مجله شبکهخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت مشرق