سه شنبه, ۱ مرداد, ۱۳۹۸ / 23 July, 2019
مجله ویستا

آدامس های قندی دشمن اصلی دندان


آدامس های قندی دشمن اصلی دندان
مسواك زدن صحیح به ویژه قبل از خواب، مصرف كمتر غذاهای قندی از جمله شكلات، بیسكویت و یا حتی آدامس های قنددار، استفاده از دانه های روغنی به عنوان اغذیه در ساعات مدرسه، استفاده از نخ دندان بعد از مسواك زدن و در نهایت مراقبت ویژه از دندان ها از سن ۶ تا۱۳ سالگی از اقدامات لازم و موثری است كه دانش آموزان می توانند در حفظ سلامت دهان و دندان های خود انجام دهند. دانش آموزان باید از مواد قندی كمتر استفاده كنند. به این صورت كه سعی كنند در منزل و در بین وعده های غذایی روزانه به جای مصرف شكلات، آب نبات و بیسكویت ها بیشتر از میوه جات و دانه های روغنی مثل گردو، بادام و فندق استفاده كنند زیرا مواد قندی چسبندگی بسیار بالایی به دندان ها دارند. وی با اشاره به این كه در مكانیسم پوسیدگی، مواد قندی با میكروب های داخل دهان تشكیل اسید لاكتیك می دهند اسید لاكتیك باعث حل شدن مواد آهكی داخل مینا می شود و در نهایت پوسیدگی ایجاد می كند. لذا هرچه كمتر از مواد قندی در برنامه تغذیه ای دانش آموزان استفاده شود سلامت دهان و دندان آنها بیشتر حفظ خواهد شد. نوع خمیر دندان نیز در حفاظت بیشتر از دندان ها مهم نیست زیرا اكثر خمیر دندان ها از تركیبات مشابه برخوردارند اما باید توجه شود كه مسواك زدن حتما باید با استفاده از خمیر دندان باشد.
منبع : روزنامه جوان
همچنین مشاهده کنید

 وبگردی
 مرور روزنامه‌ها


 گزارش / تحلیل


 از میان خبرها


خبرگزاری تسنیمسایت نامه نیوزخبرگزاری یورونیوزسایت خبرآنلاینروزنامه ابتکار